Esitys
(ja paikkamäärä)

Perushinta/
Alennushinta*

Tilausnäytäntö

Kiertuenäytäntö

Kätkäläisen vanhat päivät – tarina mustasta koirasta (273) 28/26/15 € 4.550 €
Hiirenloukku (273) 28/26/15 € 4.550 €
Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä (60) 24/22/15 € 1.100 € ** alkaen 980 € (max 200 katsojaa)
Lapsille
Viirun ja Pesosen joulu (60) 15 € / perhelippu 54 € (max 5 hlöä) 640 €
Vierailut
Lava-ammuntaa VI (273) 30 €
Lisää saikkua, kiitos! (273) 32 €

Lipun nimellishinnan lisäksi ennakkomyynnissä voidaan periä toimitustapakohtainen käsittelykulu 1-4 euroa/lippu. Verkkokaupassa on käsittelykulun lisäksi tilauskohtainen kulu 1 euro / tilaus.

* Alennukset: perushinta/eläkeläinen/ lapsi, opiskelija, varus- ja siviilipalvelusmies tai työtön.

** Etuhinta Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistys ry:n jäsenkuntien alueella toimiville tahoille 880 €.

Pidätämme oikeuden ohjelmiston ja hinnaston muutoksiin. Ylivoimaisen esteen sattuessa, kuten sairastapauksessa, esitys voidaan perua. Mikäli esitys perutaan, saat lipun hinnan takaisin pääsylippua vastaan. Muita kuluja ei korvata.

Sarjalippu teatteriin

Sarjalipulla pääset katsomaan edullisesti kaksi näytelmää syyskaudella:  “Kätkäläisen vanhat päivät – tarina mustasta koirasta” ja “Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä”.

Yhteishinta vain 36 euroa (norm. 52 euroa). Myynnissä 30.11.2020 saakka. Edun arvo 16 euroa!

Etu työttömille ja omaishoitajille

Tarjoamme työttömille teatterilipun kolmella eurolla tuntia ennen esityksiä ovilipunmyynnistä (tarjous ei koske vierailuesityksiä). Myös omaishoitajat saavat saman edun esittämällä omaishoitajaliiton jäsenkortin. Esitysten varaustilannetta voi tiedustella etukäteen Carelicum palveluista.

Varauduthan esittämään alennukseen oikeuttavan kortin pyydettäessä.

Perhelippu

Suosittelemme perhelippua
Perhelipun voi lunastaa maksimissaan viidelle henkilölle. Lippuja voi ostaa Carelicum palveluista ja teatterin ovilipunmyynnistä.

Äkkilähtö opiskelijoille

Suosittelemme opiskelijan äkkilähdöksi
Opiskelijat voivat ostaa lippuja puoleen hintaan eli 7,50 eurolla esityspäivänä teatterin ovilipunmyynnistä, Carelicumista ja Ticketmasterin verkkokaupasta. Etu on henkilökohtainen ja se koskee vain teatterin omia tuotantoja.

Lisätietoja opiskelijakorttien nettisivuilta:

Frank  FrankIsic Isic

SliceOpiskelijamyönteinen yritys, slice.fi

Yläkoululaisten K789-kortti
K789-kortti

Tarjoamme  joensuulaisille yläkoululaisille vapaalipun omiin esityksiimme K789-kortilla. Vapaalipun voit varata tai lunastaa esityspäivinä Carelicum palveluista tai tuntia ennen esitystä teatterin ala-aulan ovilipunmyynnistä, mikäli esitykseen on tilaa.

Sota- ja rintamaveteraanit

Kela / Fpa

Sota- ja rintamaveteraaneille tarjoamme ilmaisen teatterilipun omiin tuotantoihimme. Esitä R-kirjaimella varustettu Kela-kortti, kun lunastat lippusi.

Lahjakortti teatteriin

Lahjakortti – hänelle, jolla on jo kaikkea muuta! Ilahduta lähimmäistäsi toivotulla lahjalla, osta teatterilahjakortti lipunmyynnistä haluamallesi summalle! Lahjakortin voimassaoloaika on vuosi ostopäivästä. Lahjakortteja myy Carelicum palvelut ja Ticketmaster.

Lue lisää lipunmyynnistä