VARATUT LIPUT

Lippuvaraukset tulee lunastaa viimeistään kaksi vuorokautta ennen esitystä, ellei toisin sovita. Vierailuesityksiin varattujen lippujen lunastusaika on viimeistään viikko ennen esitystä. Lunastamatta jääneet liput vapautetaan myyntiin.

NÄYTÄNTÖ VOIDAAN PERUA

Ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuessa) voidaan esitys perua. Tällöin lipun hinta palautetaan asiakkaalle pääsylippua vastaan. Muita kuluja ei korvata.

PYYDÄMME KATSOJIA SAAPUMAAN ESITYKSIIN AJOISSA

Myöhästyneet pääsevät katsomoon vasta väliajalla.

lahjapaketti_fixattu

LAHJAKORTTI

hänelle, jolla on jo kaikkea muuta!
Osta teatterilahjakortti lipunmyynnistä haluamallesi summalle.
Lahjakortin voimassaoloaika on vuosi ostopäivästä.
Lahjakortteja myyvät Carelicum palvelut ja Ticketmaster.

VÄLIAIKA

Väliaika kestää noin 20 minuuttia.

KÄSIOHJELMIA

Käsiohjelmia myyvät lipunmyyntipisteet, ovilipunmyynti ja aulavahtimestarit. Käsiohjelmista saa lisätietoja näytelmästä ja niistä löytyy mm. näytelmien työryhmätiedot. Käsiohjelmien hinta vaihtelee 1-3 euron välillä. Voit ladata käsiohjelman myös täältä.
Koko homman pomon käsiohjelma 

NAULAKKOPALVELUT

Näytäntöjen yhteydessä naulakko on valvottu ja maksuton 1 h ennen ja ½ h jälkeen esitysten.
Löytötavaroita voi kysyä Pohjois-Karjalan löytötavarapalveluista
0600 550 127  www.pklp.fi

pyoratuoliTEATTERISSA ON HISSI

Hissi helpottaa liikuntarajoitteisten pääsyä pienelle ja suurelle näyttämölle. Pyydämme ilmoittamaan pyörätuolia käyttävistä katsojista etukäteen.

Pyörätuolipaikkojen varaus:
Joensuun kaupuginteatterin ryhmälipunmyynti
puh. 050 437 0970 ma-pe klo 12-16, teatteri@joensuu.fi tai Carelicum palveluista
puh. 013 267 5222 ma-pe klo 10-16.30, la-su klo 10-15 (puhelinpalvelu ma-la klo 15 saakka)

Myös saattaja tarvitsee oman lipun. 

AVUSTAJAN LIPPU

Myös näkövammaisen, pyörätuolilaisen, kuulovammaisen, kehitysvammaisen ym. avustaja tarvitsee lipun. Teatterin omiin esityksiin avustajan lippu maksaa 6 euroa. Lasten esityksiin, vierailuihin ja yhteistuotantoihin tulee avustajan lunastaa täysihintainen lippu.

t_merkki  KUULORAJOITTEISILLE

Kuulurajoitteisille on suuren näyttämön permannolla induktiosilmukka. HUOM! Induktiosilmukka ei toimi rivillä 6 eikä parvella.
Lisätietoja: Jouko Muikku, 0500 572  637

 SOTA- JA RINTAMAVETERAANEILLE

Tarjoamme ilmaisen teatterilipun teatterimme omiin tuotantoihin. Lippua lunastaessa pyydämme esittämään R-kirjaimella varustetun Kela-kortin.

TILAVUOKRAT

Vuokraamme teatterisalia sekä muita tiloja mahdollisuuksien mukaan mm. kokous- ja juhlakäyttöön. Pienen näyttämön vuokra alkaen 225 euroa ja suuren näyttämön vuokra alkaen 700 euroa. Lisätietoja antaa ja kyselyihin vastaa käyttöpäällikö Marko Pölönen, marko.polonen(at)joensuu.fi, 050 310 9451

TUTUSTUMISKIERROS KULISSEISSA

Teatteri tutuksi -kulissikierroksella pääsee kurkistamaan teatterin  arkeen ja näyttämön “back-stageen”. Kierros kestää noin puolitoista tuntia. Liikuntarajoitteisille tutustumiskierros ei sovi, sillä takatiloissa liikutaan mm. kierreportaissa ja muissa ahtaissa paikoissa. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä ja kierros maksaa 50 euroa. Kysy lisää leena.kinanen(at)joensuu.fi, 050 401 5211.