Tietoa teatteriesitykseen saapumisesta

Mikäli olet tehnyt lippuvarauksen etukäteen, lunasta lippusi Carelicum palveluista viimeistään kaksi vuorokautta ennen esitystä. Vierailuesityksiin varatut liput pitää lunastaa viimeistään viikko ennen esitystä. Lunastamatta jääneet liput vapautetaan myyntiin.

Saavu esitykseen ajoissa, sillä myöhästyneet pääsevät katsomoon vasta väliajalla. Väliaika kestää noin 20 minuuttia. Mikäli esityksessä on väliaika, siitä on mainittu esityksen verkkosivulla ja lipussasi.

Käsiohjelmat

Käsiohjelmia myyvät lipunmyyntipisteet, ovilipunmyynti ja aulavahtimestarit. Käsiohjelmista saa lisätietoja näytelmästä ja niistä löytyy mm. näytelmien työryhmätiedot. Käsiohjelmien hinta vaihtelee 1-3 euron välillä. Voit ladata käsiohjelman myös täältä.
Koko homman pomon käsiohjelma 

Narikkapalvelut

Näytäntöjen yhteydessä naulakko on valvottu ja maksuton 1 h ennen ja ½ h jälkeen esitysten.
Löytötavaroita voi kysyä Pohjois-Karjalan löytötavarapalveluista
0600 550 127  www.pklp.fi

Hissi ja pyörätuolipaikat

Hissi helpottaa liikuntarajoitteisten pääsyä pienelle ja suurelle näyttämölle. Pyydämme ilmoittamaan pyörätuolia käyttävistä katsojista etukäteen.

Pyörätuolipaikkojen varaus:
Joensuun kaupunginteatterin ryhmälipunmyynti
puh. 050 437 0970 ma-pe klo 12-16, teatteri@joensuunteatteri.fi tai Carelicum palveluista
puh. 013 267 5222 ma-pe klo 10-16.30, la-su klo 10-15 (puhelinpalvelu ma-la klo 15 saakka)

Myös saattaja tarvitsee oman lipun. 

Avustajan lippu

Myös näkövammaisen, pyörätuolilaisen, kuulovammaisen, kehitysvammaisen ym. avustaja tarvitsee lipun. Teatterin omiin esityksiin avustajan lippu maksaa 6 euroa. Lasten esityksiin, vierailuihin ja yhteistuotantoihin tulee avustajan lunastaa täysihintainen lippu.

Induktiosilmukka

Kuulurajoitteisille on suuren näyttämön permannolla induktiosilmukka. HUOM! Induktiosilmukka ei toimi rivillä 6 eikä parvella.
Lisätietoja: Jouko Muikku, 0500 572  637

Tilavuokrat

Vuokraamme teatterisalia sekä muita tiloja mahdollisuuksien mukaan mm. kokous- ja juhlakäyttöön. Pienen näyttämön vuokra alkaen 225 euroa ja suuren näyttämön vuokra alkaen 700 euroa. Lisätietoja antaa ja kyselyihin vastaa käyttöpäällikö Marko Pölönen, marko.polonen(at)joensuunteatteri.fi, 050 310 9451

Tutustumiskierros kulisseissa

Teatteri tutuksi -kulissikierroksella pääsee kurkistamaan teatterin  arkeen ja näyttämön “back-stageen”. Kierros kestää noin puolitoista tuntia. Liikuntarajoitteisille tutustumiskierros ei sovi, sillä takatiloissa liikutaan mm. kierreportaissa ja muissa ahtaissa paikoissa. Ryhmän maksimikoko on 15 henkeä ja kierros maksaa 50 euroa. Kysy lisää leena.kinanen(at)joensuunteatteri.fi, 050 401 5211.