Carelicumin tiedote 26.5.2020

Koronaviruspandemian vuoksi Carelicumin talo Koskikadulla on ollut suljettuna ja sen asiakaspalvelu on toiminut maaliskuusta saakka kaupungintalolla. Carelicum avaa ovensa jälleen 1. kesäkuuta ja palvelee aluksi lyhennetyin aukioloajoin. Lasten satukaupunki Mukulakatu ei avaa oviaan vielä kesäkuussa, vaan sen avautumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Carelicumin asiakaspalvelu ja Pohjois-Karjalan museo Hilma ovat kesäkuussa avoinna seuraavasti: ma–ti ja to–pe klo 10–16, ke klo 10–18. Keskiviikkoisin museo on avoinna kello 19:ään saakka. Lauantaisin ja sunnuntaisin koko Carelicumin talo on suljettu.

Carelicumissa sijaitseva Kahvila-Ravintola Lumme avaa ovensa viikkoa myöhemmin 8. kesäkuuta ja palvelee kesäkuussa maanantaista perjantaihin kello 10–16.

Koronavirusta ei ole vielä selätetty, ja tämä on otettu huomioon kaupungin palveluita avattaessa.

– Carelicumin asiakaspalvelutiskille on asennettu pleksit ja osa odotustilojen istumapaikoista on poistettu turvavälien mahdollistamiseksi. Asiakkaille on tarjolla käsidesiä ja vessoista löytyy muistutukseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen käsienpesuohjeet, kertoo Carelicumin vastaava palveluneuvoja Anni Koskeli-Ratamaa.

– Toivomme, että asiakkaat ottaisivat THL:n ohjeistuksen huomioon ja muistaisivat, että asioimaan saa tulla vain täysin terveenä. Suurimman osan palveluistamme voi edelleen hoitaa myös verkossa, Koskeli-Ratamaa jatkaa.

Carelicumin asiakaspalvelu toimii 29. toukokuuta saakka kaupungintalolla osoitteessa Rantakatu 20 ja palvelee maanantaista perjantaihin kello 10–16. Joensuun kaupunginorkesterin ja -teatterin kevätkaudella peruuntuneiden tapahtumien lippupalautuksia otetaan vastaan 29. toukokuuta asti. Lippupalautukset on mahdollista hoitaa myös sähköisesti.

Lisätiedot: Vastaava palveluneuvoja Anni Koskeli-Ratamaa
anni.koskeli-ratamaa@joensuu.fi
Puh. 050 311 9180

Siirry tästä Carelicumin verkkosivuille.