Ryhmäalennukset

Kokoa ryhmä kavereista, työporukasta, sukulaisista – jo viiden hengen porukalla lipun hinta alenee! Ryhmäalennukset ovat saatavilla vain perushintaisista lipuista:

  • suuren ja pienen näyttämön tuotannot: 5-59 henkilöä, alennus 2,50 e/lippu
  • suuren näyttämön tuotannot: 60 henkilöä tai enemmän, alennus 5 e/lippu

Ryhmäalennus ei koske vierailuesityksiä. Lastennäytelmissä 15 henkilöä tai enemmän: alennus 2,50 e/lippu.

Vapaalippuetu: Ryhmän joka 16. lippu on maksuton.

Ryhmävaraukset

Ryhmävaraukset tulee varmistaa viimeistään kolme viikkoa ennen esitystä. Lisätietoa ryhmälipunmyynnistä sähköpostilla teatteri@joensuunteatteri.fi tai puhelimitse 050 437 0970 ma–pe klo 12–15. Suljettu 21.6.–31.7.2024.

HUOM! Kesän aikana voit tehdä varauksia Joensuun palvelupisteellä Carelicumissa (suljettu 15.–28.7.2024) tai ostaa ryhmäliput suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Kuljetustuki

Voitte saada huojennusta kuljetuskustannuksiin. Lisätietoa ryhmälipunmyynnistä sähköpostilla teatteri@joensuunteatteri.fi tai puhelimitse 050 437 0970 ma–pe klo 12–15.

Kuljetustuki ei koske tilausnäytäntöjä eikä vierailuesityksiä.

Yritykset ja yhteisöt

Tilausnäytännöt

Kokoa ystävät, henkilökunta, asiakkaat ja yhteistyökumppanit viihdyttävän elämyksen ympärille yli 100-vuotiaaseen linnamaiseen jugend-taloon! Tilausnäytännöt ovat räätälöitävissä sen mukaan, millaisen tilaisuuden haluat järjestää. Ravintolapalvelutkin hoituvat kätevästi saman katon alla.

Tarjoamme kokonaisia esityksiä yksityisille ja yhteisöille tilausnäytäntöinä, joissa yksittäislipun hinta on huomattavan edullinen. Esityksiä voi tilata myös asiakkaan tiloihin.

Tilausnäytäntöjen hinnat vaihtelevat esityksittäin. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla jaana.valkila@joensuunteatteri.fi tai puhelimitse 050 409 9971.

Yritysyhteistyö

Kasvata yrityksesi tunnettuutta yhteistyöllä Suomen itäisimmän ammattiteatterin kanssa. Varaa mainostilaa, hyödynnä yritysedut tai rakenna kanssamme uudenlainen yhteistyöpaketti. Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista yrityksille!

Tilaa kiertuenäytäntö

Tulemme mielellämme esiintymään myös asiakkaan omiin tiloihin! Syysnäytäntökaudella 2023 kiertueohjelmistossa on Anjan lähes erinomainen elämä ja Nahoissaan.

Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla jaana.valkila@joensuunteatteri.fi tai puhelimitse 050 409 9971.

Lahjakortti teatteriin

Lahjakortilla tuet henkilökuntasi, yhteistyökumppaneidesi tai asiakkaidesi teatterikäyntejä. Lahjakortin voit ostaa haluamallesi summalle. Lahjakortin voimassaoloaika on vuosi ostopäivästä. Osta lahjakortti ovilipunmyynnistä, Carelicumin lipunmyynnistä tai Lippu.fi-verkkokaupasta.

Etusetelillä hyvinvointia yrityksille ja yhteisöille

Etusetelit ovat vaivaton ja lisämaksuton tapa tukea kulttuuriharrastusta. Etusetelit voit hankkia haluamallesi summalle.

Tiedustelut: teatteri@joensuunteatteri.fi tai puhelimitse ryhmälipunmyynnistä  050 437 0970 ma–pe klo 12–15.

Lisäksi maksuvälineinä kaikissa lipunmyyntipisteissämme käyvät:

Carelicum palvelut ei ota vastaan paperisia kulttuuri- tai virikeseteleitä. Sähköiset kulttuuri- ja virikesetelit käyvät edelleen maksuvälineenä.

HUOM! Kulttuurieduilla voit maksaa Lippu.fin myyntipisteillä, R-kioskeilla ja myyntipalvelussa 0600 900 900. Katso lisätiedot tästä!

teatterin kanta-asiakkaat:
”Näytäntö, tarjoilut ja oma ohjelma saman katon alla”

Eläkeliiton Pohjois-Karjalan piiri ja Työväen Sivistysliiton Joensuun seudun opintojärjestö ovat Joensuun kaupunginteatterin monivuotisia kanta-asiakkaita.

”Yksityisnäytäntö mahdollistaa hauskanpidon vaikka vain omien tuttujen jäsenten kesken. Näytännön alkuun on helppo yhdistää hiukan omaakin ohjelmaa, kuten tervetulopuheen tai vuosipalkitsemisia. Saman teatterikaton alta löytyvät myös väliaika- ja ravintolapalvelut. Tunnelmallinen ”juhlatalo” on esteetön ja helposti saavutettavissa: joukkoliikennevälineillä pääsee lähelle ja auton saa vaivattomasti pysäköityä Toriparkkiin. Teatterilaiset pyrkivät toteuttamaan pienimmätkin toiveemme, laittavat vaikka ulkotuletkin oville tervetulleeksi toivottamaan!”

Matkaile, majoitu, herkuttele

Majoittuminen Joensuussa

Majoittumalla saat Joensuusta enemmän irti!

Lietsun TEATTERIPAKETTI

Tutustu Huoneistohotelli Lietsun ja Joensuun kaupunginteatterin teatteripakettiin.

Teatteripaketti sisältää Joen Sydän -teatteriliput Joensuun kaupunginteatterissa sekä majoituksen ja karjalaisen aamiaisen Huoneistohotelli Lietsussa alkaen 135 e/ vrk.

Varaa pakettisi Huoneistohotelli Lietsusta.

Ravintolapalvelut

Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistyksestä erillinen toimija, Joensuun Teatteriravintola, lopetti toimintansa kesäkuussa 2023.

Joensuun kaupunginteatterin väliaikatarjoiluja järjestää Ruoka Taikurit oy Joensuun Teatteriravintolan entisissä tiloissa. 

Carelicumissa toimiva Kahvila-ravintola Lumme hoitaa Joensuun kaupunginteatterin väliaikatarjoilut Carelicumin auditorion esitysten osalta.

Lue lisää väliaikatarjoiluista!

Ryhmämatkat

Pohjolan Matkan busseilla matka taittuu joutuisasti ja turvallisesti Joensuun kaupunginteatteriin! Kerää kaverit kokoon ja pyydä tarjous lipuista ja matkanteosta.

Anna aineeton lahja!

Muista päivänsankaria lahjakortilla tai sarjalipulla!

Lue lisää!

Kesäkampanja "2in1"

Kaksi peruslippua yhden hinnalla valikoituihin esityksiin 1.6.–31.8.2024!

Lue lisää!

S-etukortilla alennusta

Hyödynnä etusi S-Etukortilla!

Tutustu!

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Teatteri

Tutustu Joensuun kaupunginteatteriin, Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.