Carelicumin asiakaspalvelupiste on jälleen avoinna 10.5. alkaen

Joensuun kaupungin tiedote 7.5.2021

Joensuun kaupunki avaa Carelicumin asiakaspalvelupisteen ja lipunmyynnin jälleen 10.5.2021, jolloin Carelicumissa voi jälleen mm. ladata joukkoliikenteen Waltti-korttia, maksaa laskuja sekä ostaa kaupunginorkesterin ja -teatterin lippuja. Pohjois-Karjalan museo Hilma on ollut avoinna koko alkuvuoden ajan ja museossa voi vierailla myös jatkossa.

”Kasvokkain tapahtuvalle asiakaspalvelulle on varmasti ollut tarvetta. Toivomme asiakkaiden muistavan turvavälit, maskit ja käsihygienian meillä asioidessaan. Näin saadaan toivottavasti pidettyä palvelut auki jatkossakin”, sanoo Carelicumin vastaava palveluneuvoja Anni Koskeli-Ratamaa.

Koronavirustilanteen vuoksi Carelicumin asiakaspalvelupiste on ollut suljettuna 7.12.2020 alkaen. Sulkemisen ajan Carelicumissa on kehitetty toimintaa ja tehty remonttia. ”Asiakaspalvelussa on tapahtunut isoja muutoksia, kun aikaisemmin Muuntamontiellä sijainneen kaupungin palvelupisteen toimintoja siirtyi vuoden alussa meille Carelicumiin”, Koskeli-Ratamaa kertoo. Jo ennestään tuttujen palveluiden lisäksi Carelicumista saa jatkossa neuvontaa mm. maisematyölupiin ja yksittäisten tonttipuiden kaatoon liittyvissä asioissa.

Palveluiden lisäksi päivitystä on tapahtunut myös rakennuksen pintamateriaaleissa. Carelicumin tiloissa toimivassa Kahvila-ravintola Lumpeessa on uusittu mm. lattiapinnat ja maalattu seiniä. Myös Kahvila-ravintola Lumme on avannut ovensa ja palvelee ma-pe klo 8-16.

Carelicumin ajantasaiset aukioloajat voit tarkistaa Carelicumin verkkosivuilta.

Katso myös

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.