Pöydän ympärillä Petteri Rantatalo, Mirva Kuivalainen, Anneli Mahlamäki, Maria Sarkkinen, Minna Maaria Virtanen ja Anna Ojanne.
Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä tulee ensi-iltaan lauantaina 4.3.2017 kello 19 tragikomedia Paha äitipuoli – kun rakastuminen ei ole kahden kauppa.
Näytelmä kertoo elämästä uusperheessä. Kahden aikuisen ihmisen liitossa kun on mukana monta muutakin kuin asianosaiset itse. Aina arki ei suju suunnitellusti ja bonusperheen ihmissuhteet vaativat sopeutumista sen jokaiselta jäseneltä.
Tuotannon ohjaajana vierailee tuttu teatterimies Kai Paavilainen, joka viettää samalla 30-vuotistaiteilijajuhlaansa. Näytelmän roolituksiin on tullut muutoksia. Sari-äidin roolissa on ennakkotiedoista poiketen Mirva Kuivalainen. Otso-isän roolissa on Petteri Rantatalo. Rosan roolissa vierailee Anneli Mahlamäki ja Roosana nähdään Maria Sarkkinen.
Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Lilla Teatternin taiteellinen johtaja Marina Meinander ja dramaturgi Kirsi Porkka. Sekä Porkka että Meinander ovat olleet aikoinaan tekemässä mm. Ylen kestosuosikkia Kotikatua. Ennen ensi-iltaa heitä voi tulla tapaamaan ja kuulemaan Teatteriklubilla. Yleisölle ilmainen klubi alkaa kello 17.30 ja kestää noin tunnin.
Esitys kestää noin kaksi tuntia ja vartin sisältäen väliajan. Liput maksavat 26/24/15 euroa.