Teatteriklubi seksuaalisuudesta ja sukupuolisesta tasavertaisuudesta järjestetään Hohto-sateenkaaritapahtuman yhteydessä perjantaina 15.5.2015 kello 17 ja vierailuesitys Outo Homo nähdään pienellä näyttämöllä  kello 18 alkaen.
Outo_Homo
Outo Homo on erilainen rakkaustarina. Ja se tapahtui oikeasti. Omaelämäkerrallisessa monologissaan Juuso Kekkonen (kuvassa) purkaa auki muun muassa, kuinka hän on päätynyt seurustelemaan miehen kanssa, johon hän rakastui luullessaan tämän olevan nainen. Kohtuuttoman avoimuuden periaatteella rakennettu show yhdistelee spoken wordia ja stand upia, ja lopputuloksena on riemastuttava ja sykähdyttävä matka ihmismielen syövereihin. Aiheina vilahtavat niin transsukupuolisuus, polyamoria, BDSM kuin muu maailmankaikkeuskin. Kekkonen tähtää avaamaan omaa melko epätyypillistä tarinaansa tavalla, joka on niin henkilökohtainen ja rehellinen, että se muuttuu yleisinhimilliseksi.
Monologin ensi-ilta oli syksyllä 2012 Valtimonteatterissa Helsingissä. Juuso Kekkonen on sen jälkeen kiertänyt aktiivisesti pitkin Suomea esityksen kanssa. Outo Homo on ensimmäinen osa Kekkosen Iholla–monologitrilogiaa.
Outo Homo on QX Gay gaalan vuoden show 2014 ja Suomen Seksologisen Seuran vuoden valopilkku 2013. Esityksestä valmistuu englanninkielinen versio keväällä 2015.
Esitys kestää kolme tuntia ja siinä on 15 minuutin väliaika. Kaikki liput maksavat 12 euroa.
Lisätietoja osoitteesta
http://www.juusokekkonen.fi/outo-homo/  ja
http://www.hohto.info/