Näin katsot livelähetykset tallenteina

Esitimme keväällä 2020 Improliveä ja Näytelmä viikossa -esityksiä Facebook-livelähetyksinä.

Kaikki livelähetykset on tallennettu Facebook-sivulle videoiksi, joita voit katsoa myös jälkikäteen. Siirry tästä Joensuun kaupunginteatterin Facebook-sivuille.

Kaikki livelähetykset on ladattu myös Youtubeen, jossa niitä voi katsoa ilman Youtube-käyttäjätunnuksia. Siirry tästä Joensuun kaupunginteatterin Youtube-kanavalle.

Näytelmä viikossa

”Näytelmä viikossa”-tuotannossa näytelmä toteutettiin käsikirjoituksineen, lavastuksineen, harjoituksineen ja valo-/äänisuunnitelmineen yhdessä viikossa.

Ehdotuksia ammatiksi, esineeksi ja repliikiksi kerättiin yleisöltä Facebookissa.

Näytelmä viikossa -esityksiä tehtiin yhteensä neljä.

Improlive

Improlive on nimensä mukaisesti improvisaatioteatteria. Improvisoimassa on koronarajoituksiin mukautuvaisesti pieni, vaihtuva joukko teatterin näyttelijöitä.

Katsojat saivat ehdottaa improvisaation aiheita lähetyksen aikana. Aiheita poimittiin lennosta näyttelijöille tulkittavaksi.

It’s a Match -lyhytelokuva

It’s a Match -lyhytelokuva on katsottavissa ilmaiseksi verkossa 30.5.2020 saakka. Siirry tästä lyhytelokuvan ohjelmistosivulle.

Lyhytelokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Mustafa Kamil oli haastattelussa Facebook-livelähetyksessä torstaina 30.4. kello 10.30-11.00. Lähetys esitettiin Polkuja teatteriin -hankkeen Facebook-sivulla. Lähetys on tallennettu Facebookiin videoksi, jota voi katsoa myös jälkikäteen. Siirry tästä Polkuja teatteriin -hankkeen Facebook-sivulle. 

Päivitetty 25.5.