Teatterin ja Vaara-kirjaston kausikorttiyhteistyö laajenee edelleen

Joensuun kaupunginteatterin viikkokausikortteja saa nyt yhdeksästä eri kirjastosta syksystä 2024 alkaen. Kausikorttiyhteistyöhön tulee uutena mukaan Rantakylän kirjasto.

Viikkokausikortilla voi lunastaa Joensuun asiakaspalvelupisteeltä Carelicumista yhden maksuttoman lipun kortissa mainitulla viikolla teatterin omaan tuotantoon.

Viikkokausikortteja jaetaan syyskaudella maanantaisin YKSI per esitysviikko 26.8.2024 alkaen kussakin yhteistyökirjastossa.

Syyskaudella teatterilla on esityksiä viikoilla 35–50. Teatterin omia esityksiä ei ole viikolla 42. Katso tarkemmat esitysajankohdat esityskalenterista tai kausiesitteestä.

Teatterin viikkokausikortteja on saatavilla seuraavista kirjastoista Joensuun seudulla:

 1. Joensuun pääkirjasto
 2. Rantakylä
 3. Reijola
 4. Ylämylly
 5. Lehmo
 6. Eno
 7. Kiihtelysvaara
 8. Outokumpu
 9. Polvijärvi

 

Käyttösäännöt: 

 • Joensuun kaupunginteatterin viikkokausikortteja on jaossa yksi per esitysviikko yhdeksässä kirjastossa: Joensuun pääkirjasto, Rantakylä, Reijola, Ylämylly, Lehmo, Eno, Kiihtelysvaara, Outokumpu ja Polvijärvi.  
 • Kortti tulee asiakkaiden saataville maanantaisin. 
 • Kortti käy vain Joensuun kaupunginteatterin omiin tuotantoihin, ei vierailuesityksiin. 
 • Voit lunastaa maksuttoman lipun kortissa mainitulla viikolla haluamaasi esitykseen, mikäli esityksessä on vielä tilaa. Lippu lunastetaan Joensuun palvelupisteeltä os. Koskikatu 5, Joensuu, p. 013 337 5222 (puhelinpalvelu on syksyllä avoinna ma–pe 10–12).
 • Viikkokausikorttia ei palauteta kirjastoon. 

Lue lisää kausikorteista Vaara-kirjastojen verkkosivuilta. 

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

Syksyn 2024 kausiesite on julkaistu

Syksyn 2024 kulttuuritäyteinen yhteiskausiesite on julkaistu. Esitteessä on Joensuun kaupunginteatterin, orkesterin ja Jazzkerho -76:n syysohjelmisto.