Alkavan teatterisyksyn kiertueet on loppuunmyyty. Sen sijaan kevätkauden 2024 kiertueohjelmistossa on tilattavissa kolme esitystä Joensuun kaupunginteatterista.

Kysy lisää tai tilaa esitys markkinoija Jaana Valkilalta: jaana.valkila@joensuunteatteri.fi tai p. 050 409 9971.

1. Nahoissaan

Kiertävässä näytelmässä Nahoissaan päästään hyppäämään näyttelijä Markku Maasillan mukana monenlaisiin nahkoihin – niin kerjäläisen kuin kuninkaan. Nahoissaan on lämminhenkinen, mielikuvituksellinen ja yllätyksellinen yhden miehen show, jossa näyttelijän henkilökohtainen elämä kohtaa teatteritaiteen. ”Näinä aikoina on hyvä osata asettautua toisenkin nahkoihin.”

Kiertuepäivät, tekniset tilavaatimukset ja muuta lisätietoa löytyy tästä linkistä.

2. Anjan lähes erinomainen elämä

Toisessa kiertävässä näytelmässämme Anjan lähes erinomainen elämä katselee maaseudulla elävä Anja arkeaan omaperäisestä vinkkelistään koskettaen, herättäen myötätunnon ja hyväntahtoisen naurun. ”Mie olin mie jo pienenä, että sikäli miulla ei ollu mittään hättää.”

Kiertuepäivät, tekniset tilavaatimukset ja muuta lisätietoa löytyy tästä linkistä.

3. Lempi

Kolmannessa kiertävässä näytelmässämme Lempi eletään Lapin sodan aikaa. Kyseessä on kohtalokas draama intohimosta, sattumasta ja rakkauden voimasta. Viljami: ”Miehellä pitää olla vaimo, mutta että se olisi tällaista sinun kanssasi, sitä en osannut arvata…”

Kiertuepäivät, tekniset tilavaatimukset ja muuta lisätietoa löytyy tästä linkistä.

Katso myös

Nahoissaan

Nahoissaan on Markku Maasillan näyttelijänuran välitilinpäätös ja unelmien täyttymys. Se on lämminhenkinen ja yllätyksellinen yhdenmiehen show.

Anjan lähes erinomainen elämä

Maaseudulla elävä Anja katselee arkeaan omaperäisestä vinkkelistään. Hänen lähes erinomainen elämänsä avautuu katsojalle koskettaen, herättäen myötätunnon ja hyväntahtoisen naurun.