Joensuun kaupunginteatteri siirtää pienen näyttämön tuotannon “Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä” esityksiä suurelle näyttämölle suuren kysynnän vuoksi. Näytelmää esitetään suurella näyttämöllä joulukuussa kolmena päivänä: torstaina 10.12. kello 18, perjantaina 11.12. kello 18.30 ja lauantaina 12.12. kello 17.30.

“Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä” on saanut yleisöltä paljon kiitosta ja kiinnostusta. Useat näytännöt ovat olleet loppuunmyytyjä, ja kaikkiaan täyttöaste oli lokakuun loppuun mennessä 89 prosenttia. Pienellä näyttämöllä on koronarajoitusten vuoksi 28 katsomopaikkaa ja suurella näyttämöllä 86 paikkaa.

Muutosten ansiosta esitykseen voidaan ottaa aiempaa enemmän katsojia koronarajoitukset huomioon ottaen, ja samalla saadaan myös yksi uusi lisäesitys. Tuotannon siirtäminen aiheuttaa muutoksia teatterin esitystoimintaan 10.-12.12. Tarkista ajantasainen esityskalenteri verkkosivuilta.

“Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä” on kahden naisen musiikillinen karnevaali, jossa esiintyvät näyttelijät Maria Karhapää ja Suvi-Maaria Virta. Näytelmän on ohjannut Taava Hakala ja käsikirjoittanut Virpi Haatainen. Tutustu näytelmään.

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

Käsiohjelmat

Lataa käsiohjelma käyttöösi ilmaiseksi.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.