Paljon toivotut improvisaatioesitykset alkavat Joensuun kaupunginteatterissa joulukuun ensimmäisellä viikolla. Teatteri esittää kahdenlaista improvisaatiota, joista toinen on suunnattu lapsiyleisölle ja toinen aikuisille.

SitäSunTätä-improvisaatioesitys on aikuisille suunnattua, yllättävää improvisaatiota, jonka aiheet, roolihenkilöt ja vuorosanat syntyvät vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. SitäSunTätä-improvisaatioesityksestä on tarjolla seitsemän kotiesitystä pienellä näyttämöllä 4.12.-31.12.2021. Lisäksi esitystä voi tilata kiertue-esityksinä ja yksityisnäytäntöinä.

TiliTaliTinttan ja HeikunKeikun –satuimpro on suunniteltu erityisesti lapsiryhmille sopivaksi keikkailevaksi esitykseksi. Siitä voi tilata myös yksityisnäytäntöjä pienelle näyttämölle. Kotiesityksiä kalenterissa on yksi, uudenvuodenaattona 31.12. kello 16.30. Lasten satuimproissa lyhyistä teatteritarinoista ja juonenkäänteistä päättävät lapset.

Esityksissä nähdään hieman näytäntökohtaisesti vaihdellen näyttelijät Minni Gråhn, Hannes Mikkelsson, Joni Kuokkanen, Anna Ojanne ja Regina Launivuo sekä muusikkona Eve Pietarinen.

Tutustu improihin ohjelmisto-osiossa!

Katso myös

Väliaikatarjoilu

Teatteriravintolassa nautit pientä suolaista ja makeaa väliajalla tai aterioit ennen esitystä.

Yritykset ja ryhmät

Teatteri on hauskaa yhdessä! Katso edut ja mahdollisuudet ryhmille ja yrityksille.