Joensuun kaupunginteatteri haki helmi-maaliskuussa naisnäyttelijää. Valituksi kymmenien hakijoiden joukosta tuli Minni Gråhn. Hän valmistuu keväällä näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta ja hänellä on myös teatteri-ilmaisun ohjaajan koulutus. Työkokemusta Gråhnilla on muun muassa berliiniläisestä Vierte Weltistä sekä Helsingin kaupunginteatterista. Uusi naisnäyttelijä aloittaa työnsä Joensuun kaupunginteatterissa 1.8.2018.
-Olen kovin iloinen ja kiitollinen, että saan aloittaa työt ja työelämäni Joensuun kaupunginteatterissa. Toivon pääseväni tekemään paljon vaihtelevia rooleja talon mukavan porukan kanssa. Siinä ohella haluan tutustua Joensuun kaupunkiin, joka ei ole minulle entuudestaan tuttu. Aikomuksena on etenkin nauttia Pohjois-Karjalan luonnosta, sanoo Minni Gråhn.
Joensuun kaupunginteatterissa aloittaa näyttelijänä 1.8.2018 myös Jukka Moskuvaara. Hän on ollut mukana lukuisissa teatteriryhmissä, kuten Rospuutto-ryhmä, Joensuun Vapaa Teatteri ja Teatteri Väkivahva. Viime ajat hän on työskennellyt Poiketa-ryhmässä, jonka tuotantoja ovat mm. Hurtta-, Ura- ja Voimatarina-esitykset. Moskuvaaran voi muistaa myös esimerkiksi ensimmäisen Joensuun Ristintie -näytelmän Jeesuksen roolista, Karjalan Kunnailla tv-sarjasta ja Arto Halosen Prinsessa-elokuvasta.
– Odotan tulevaa syksyä innolla. Joensuun kaupunginteatteri on minulle tuttu paikka, jossa on ammattitaitoinen ja hyvä porukka. Toiveissani on päästä näyttelemään repertuaaria epookista komedioihin ja lastenteatteriin, toteaa Moskuvaara.
Ensimmäisen vierailuroolinsa Joensuun kaupunginteatterissa Moskuvaara näytteli vuonna 2003 Timo Ventolan ohjauksessa ja viimeisimmäksi Moskuvaara on nähty Täällä Pohjantähden alla –suurproduktiossa Oskari Kivivuoren roolissa.