Nuorten teatteriryhmä yhteiskuvassa.
Kuvassa teatteriryhmän nuoret sekä ohjaaja Merja Pennanen (alhaalla vasemmalla) ja muusikko Azra Topcu (ylhäällä kolmas vasemmalta). Kuvasta puuttuu Sonja Lukkarinen. Kuvaaja: Heini Myller.

Monikulttuurinen nuorten teatteriryhmä työstää nuorille suunnattua ”Pieni merenneito”-esitystä tänä talvena Joensuun kaupunginteatterissa.
Tarina perustuu Hans Christian Andersenin alkuperäissatuun. Esitystä kuljettaa nuorten ja muusikko Azra Topcun soittama musiikki. Nuorten kädenjälki todella näkyy esityksessä, sillä he ovat itse muun muassa valinneet esityksessä soitettavan musiikin. Esityksen ohjaa yhteisötaiteilija Merja Pennanen.
Mukana on nuoria niin eri puolilta Pohjois-Karjalaa kuin eri puolilta maailmaa. Osa nuorista matkustaa harjoituksiin Joensuun kaupunginteatteriin Lieksasta ja Tohmajärveltä saakka. Mukana on myös Lähi-idästä kotoisin olevia nuoria.

Nuorten teatteriryhmän esitykset Joensuussa loppuunvarattuja

Pienen merenneidon ensi-ilta on Joensuun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä 8.2.2020. Esityksiä on Joensuun kaupunginteatterissa neljä, ja lisäksi esitys nähdään kiertueella Pohjois-Karjalassa. Esitykset ovat tällä hetkellä loppuunvarattuja, ja myös kaikki kiertueajat varattiin nopeasti.
Lue lisää esityksestä.
Teatteriryhmä on osa Polkuja teatteriin –hankkeen toimintaa.