Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon tulee elokuussa 2015 yhteistuotanto P*lluralli.
pllrall_by_Aino_Kivi
”Kaiva karvanopat naftaliinista, säädä bassotaajuudet täysille ja hae pino wunderbaumeja huoltoasemalta! Pilluralli on esityskokonaisuus, joka esikuvansa mukaisesti tapahtuu tuunatuissa autoissa, joutomailla ja maantienvarsilla sekä kaupunkien turuilla ja toreilla. Esitys kysyy kysymyksiä itsen esittämisestä ja pohtii julkisen tilan käyttöön liittyviä ennakkoehtoja.”
Ensi-ilta on Pyhäjärven Täydenkuun tansseilla 25.7.2015, jonka jälkeen teos nähdään Joensuussa 20.-22.8.2015. Esityksiä on myös Kajaanissa ja Kuopiossa.
OSALLISTUMISKUTSU P*LLURALLIIN
Etsimme nyt esiintyjiä koreografi Ari Nummisen ideoimaan joukkokoreografiaan, joka tapahtuu Joensuun kaupunkitilassa. Jos olet yli 16-vuotias ja haluat osaksi teosta, voit ilmoittautua mukaan tulemalla paikalle keskiviikkona 29.4.2015 Joensuun kaupunginteatterin isolle näyttämölle klo 18. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
HUOM! Kuka tahansa voi ilmoittautua, vain mielikuvitus on rajana. Voit ilmoittaa mukaan vaikka koirasi!
P*LLURALLI-KLUBI TORIPARKISSA TOUKOKUUSSA
Keräämme myös ihmisten rallausmuistoja teosta varten. Kaikki muistot ovat meille aarteita! Pistäydy Joensuun toriparkissa istumassa autossamme perjantaina 22.5.2015 klo 18.30-20 ja jaa tarinasi meille. Oletko rallannut etu- vai  takapenkillä, mikä oli paras reitti ja miksi ja oliko ilmassa romantiikkaa? Käsittelemme materiaalia luottamuksellisesti ja nimettä.
P*lluralli on kajaanilaisen Routa Companyn, Joensuun kaupunginteatterin, tanssiteatteri Minimin ja Pyhäjärven Täydenkuun tanssien yhteistuotanto. Seikkailusta on tulossa ainutlaatuinen!
Lisätietoja: laura.k.rama@gmail.com
Laura Rämä
Näyttelijä
+358 400 819 084
laura.k.rama@gmail.com

Etusivu