Jukka Moskuvaaran kuvat esiintyjistä.

Kaikessa hiljaisuudessa ovat Joensuun kaupunginteatterin näyttelijät Olli Haataja, Jukka Moskuvaara ja Suvi-Maaria Virta tehneet yläkoululaisille ja aikuisille suunnatun tuotannon Piilossa. Se kiertää eri puolilla maakuntaa marras-joulukuun 2018 aikana.
Esityksessä pohditaan, mitä me pelkäämme ja miksi me päädymme piiloutumaan toisiltamme ja lopulta itseltämme, kun me tavoittelemme normaaliutta. Mikä on tämä normaali? Mitä on olla normaali? Onko olemassa normaalia ihmistä?
Esitys sisältää voimakkaita kohtauksia ja karkeaa kielenkäyttöä. Se soveltuu yläkoululaisten lisäksi kaikille aikuisille. Tarinan keskiössä on nuori, joka miettii omaa piiloutumistaan eri rooleihin kotona, koulussa, ystävien kanssa ja ollessaan yksin. Esitys on hauskalla tavalla interaktiivinen, mutta yleisön ei tarvitse osallistua näyttämön tapahtumiin.
Tuotanto on osa Pohjois-Karjalan lastenkulttuuriverkoston alueella toimivaa koululaisten Kulttuurin virta -ohjelmaa. Yläkoululaisille ja lukiolaisille esityksiä järjestetään yhteensä 16 kertaa yhdeksän kunnan alueella. Lisäksi se nähdään joulukuussa yksityistilaisuudessa Pyhäselän vankilassa.
Esitys kestää oppitunnin verran eli noin 45 minuuttia.
Lisätietoja osoitteesta

Piilossa