Joensuun kaupunginteatterin lavasterakentaja – käsityöläisen unelmatyö! Lavasterakentaja valmistaa Joensuun kaupunginteatterissa esitettävien näytelmien lavasteita.

 

Lavasteiden valmistus tapahtuu työpiirustuksien, suullisten työohjeiden tai muiden luovien menetelmien avulla. Lavasterakentaja valmistaa aina ”prototyyppiä”, joten mistään sarjatyöstä ei siis ole kyse. 

 

Teatterimme lavastamolla työskentelet osana kolmen hengen tiimiä, johon kuuluu lisäksesi toinen lavasterakentaja sekä työnjohtaja, joka myös valmistaa lavasteita. Lisäksi teet yhteistyötä lavastajan kanssa, joka vastaa lavasteiden taiteellisesta suunnittelusta ja valvoo lopputulosta. 

 

Lavastamolla teet töitä nuorekkaassa, innostavassa ja äärimmäisen ammattitaitoisessa työporukassa ja käytössäsi on hyvät työtilat koneineen. 

 

Edellytämme 

– tehtävään sopivaa koulutusta (esim. artesaani) tai muulla tavalla hankittua pätevyyttä 

– osaamista puun ja metallin työstämisestä, painotamme metalliosaamista

– hyviä työsuhdetaitoja 

  

Eduksi katsomme 

– B -ajokortin 

– työkokemuksen teatterialalta tai muulta alalta 

– moniosaamisen 

  

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaiset. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. 

 

Pääasiallinen työpiste on Joensuun kaupunginteatterin lavastamo, joka sijaitsee osoitteessa Raatekankaantie 14. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 7.30-16.00. Työajanlyhennys toteutetaan paikallisen sopimuksen mukaisesti kokonaisina palkallisina vapaapäivinä. 

 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2022. Työsopimuksessa noudatettava koeaika on 6 kuukautta. 

  

HAE TYÖPAIKKAA 

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja mahdollinen portfolio 14.4.2022 mennessä osoitteeseen marko.polonen@joensuunteatteri. 

Merkitse viestikenttään ”Lavasterakentaja”. 

 

Tiedusteluihin vastaa käyttöpäällikkö Marko Pölönen