Haemme moniosaajaa puvustoon ja kampaamoon

Etsimme ensisijaisesti moniosaajaa, pukija-pukuhuoltaja-parturi-kampaajaa, kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen. Voit hakea työtehtävää, vaikka sinulla olisi osaamista vain pukija-pukuhuoltajan tai parturi-kampaajan työtehtävistä.

 

Joensuun kaupunginteatterissa työskentelee noin 60 teatterialan ammattilaista. Puvustossa pääset osaksi tiivistä tiimiä, johon kuuluvat lisäksesi puvustomestari, apulaispuvustonhoitaja ja ompelija-pukija. Kampaamossa työskentelet itsenäisesti tai työparina teatterikampaaja-maskeeraajan kanssa. 

 

Työtehtäviä voivat olla:

– roolivaatteiden huolto, korjaaminen ja pukeminen esityksissä ja harjoituksissa

– roolivaatteiden ompelu

– pukuvaraston järjestely

– parturi-kampaajan tehtävät esityksissä ja esityksien valmistusvaiheessa yhdessä teatterikampaajan kanssa.

 

Edellytämme:

– vaatetusalan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista työtehtävistä SEKÄ/TAI parturi-kampaajan koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista työtehtävistä 

– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta

– hyviä vuorovaikutus- ja työsuhdetaitoja sekä paineensietokykyä.

 

Eduksi katsotaan:

– hyvät ompelutaidot

– hyvät parturi-kampaajataidot 

– kokemus teatterityöstä 

– ajokortti.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot ovat Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaiset. Työntekijä kuuluu teatterin tekniseen henkilökuntaan. Työhön kuuluu ilta- ja lauantaityötä. Työviikko voi olla kuusipäiväinen ja päivittäinen työaika kaksiosainen.

Työsuhde on kokoaikainen ja sopimus toistaiseksi voimassa 1.8.2023 alkaen. Työsopimuksessa noudatettava koeaika on kuusi (6) kuukautta. 

 

Hae työpaikkaa 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo (CV) viimeistään 26.3.2023 osoitteeseen marko.polonen@joensuunteatteri.fi. Merkitse aihekenttään ”Moniosaaja”.

Lisätiedusteluihin vastaa käyttöpäällikkö Marko Pölönen p. 050 310 9451.

Katso myös

Koulutus tähtäsi unelmien työpaikkaan

Teatterimaskeeraaja-kampaaja Sanna Sahlman saa loihdittua näyttelijästä ulkoisesti esimerkiksi ikälopun tai hehkeän pörröpäisen viettelijän.

Upeita pukuja ja pyykinpesua

Puvustonhoitaja Katri Tuukkanen vastaa Anna Kareninan pukusuunnittelusta. Kuinka puvut valmistetaan ja mitä muuta puvustossa tehdään?

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.