Pakomatka
Rosvolat pakomatkalla

Joensuun kaupunginteatterin Me Rosvolat on Siri Kolun kirjasarjan perustuva koko perheen maantieseikkailu.
Näytelmässä Vilja-tyttö ryöstetään Vainiston perheen mummolamatkalla Rosvolan perheeseen.  Rosvopäällikkö Hurja-Kaarlo ei kuitenkaan vaadi lunnaita Viljan isältä ja äidiltä, vaan päättää hyödyntää Viljan fiksuutta maantierosvoamisessa.
Näytelmä tutkii, millaista on hyvä perhe-elämä: vapaamielistä rosvoarkea vai säännöllistä kotioloa. Ohjaajana vierailee syksyllä Savonlinnan Teatterin johtajaksi siirtyvä Taava Hakala. Hän painottaa työssään humoristista otetta perhe- ja muunkin elämän kiemuroihin.
Vauhdikkaassa esityksessä kuullaan monenlaista itse tehtyä musiikkia, nähdään hauskoja temppuja ja onpa mukana tankotanssiakin.
Esitys kestää noin kaksi tuntia ja siinä on väliaika. Ikäsuositus on 8-vuotiaasta ylöspäin. Liput maksavat 10 euroa ja perhelippu viidelle maksaa 40 euroa.
Lisätietoja ja valokuvia löytyy osoitteesta
https://www.joensuunteatteri.fi/ohjelmisto/rosvolat
Ensi-iltapäivänä ennen esitystä järjestetään lapsille kello 13 alkaen Teatteriklubi lasiterassilla. Paikalla ovat kirjailija Siri Kolu ja ohjaaja Taava Hakala. Ensi-illassa esityksen jälkeen yleisö voi ottaa selfie-kuvia Rosvoloiden kanssa ja jakaa niitä sosiaalisessa mediassa.
Lisäksi yleisö voi osallistua Lippupalvelun kanssa järjestettävään Hurjin rosvoilme –kilpailuun osoitteessa
https://www.facebook.com/Lippupalvelu/photos/a.159042122383.116873.158240717383/10153325596227384/?type=1&theater