Anna Kareninan roolissa on Mirva Kuivalainen.
Joensuun kaupunginteatterin ohjelmiston teemana on vuonna 2018 slaavilaisuus.
Kauden ensimmäinen ensi-ilta on klassikko Anna Karenina 17. helmikuuta suurella näyttämöllä. Sen ohjaa Aino Kivi ja nimiroolissa on Mirva Kuivalainen.
Kauden toinen ensi-ilta on Teetä Timofejevin kanssa 21. helmikuuta pienellä näyttämöllä. Se kertoo ihan näyttelijä Seppo Timosen oloisesta hienosta miehestä, joka rakastaa tarinan iskemistä, venäläisiä klassikoita, runoutta, slaavilaisia sävelmiä ja gruusialaista teetä. Ohjaajana vierailee Anna-Maria Klintrup.
1990-luvulla ja uudestaan vuosina 2005-2006 näyttelijä Riitta Piironen keräsi yhteensä yli 10.000 katsojaa tuotannolla Naisen 11. käsky eli Shirley Valentine. Nyt se palaa ohjelmistoon yhteistuotantona työryhmän kanssa. Vuonna 2015 eläköityneen Piirosen juhlanäytelmän ohjaa edesmenneen dramaturgi-ohjaaja Anna Häyrisen perintöä kunnioittaen Hannele Autti. Uusintaensi-ilta on 7. huhtikuuta pienellä näyttämöllä.
Vapun alla 28. 4. tulee ohjelmistoon koko perheelle suunnattu Alas Taikavirtaa. Se on Eduard Uspenskin kirjaan perustuva satu, jossa Mitja-poika seikkailee maagisen Maitovirran rannalla. Ohjaajana vierailee Aleksis Meaney.
Vierailuesityksiä on kolme. Juuso Kekkosen show Outo Homo, Linnateatterin komedia Miehenkäyttöopas sekä Sinikka Sokan ja Jaana Saarisen tähdittämä Rantarouvat.
Syyskaudelta ohjelmistossa jatkavat Täällä Pohjantähden alla, Harmony Sisters ja Koirantähdestä pohjoiseen.
Kevätkauden liput ovat jo myynnissä.