Kulttuuritoimijoiden yhteiskausijulkaisusta syksyn menovinkit

Joensuun kaupunginteatterin syksyn 2022 yhteiskausiesite on julkaistu painettuna ja verkossa Issuu-julkaisualustassa. Esitteeseen on koottu monipuolinen teatteriohjelmisto elokuun 2022–tammikuun 2023 väliseltä ajalta. 

Kausiesitteessä on tuttuun tapaan mukana myös Joensuun kaupunginorkesterin, taidemuseo Onnin, Pohjois-Karjalan museo Hilman ja Jazzkerho-76:n tarjonta syyskaudelle. Ohjelmiston lisäksi esite sisältää tietoa ja infografiikkaa teatterin lipunmyynnistä, lipputyypeistä ja Joensuun kaupunginteatterin toimitiloista. 

LUE DIGIKAUSIJULKAISUA TÄSTÄ

Painettuja esitteitä saa Joensuun kaupunginteatterilta ja Joensuun kaupungin toimipisteistä. Pdf-julkaisun voi ladata tästä.

Vastaa kyselyymme kausiesitteen kehittämiseksi

Haluamme parantaa kausiesitteen käytettävyyttä ja sisältöä, johon liittyen teatteri käynnistää yhteistyökumppaneidensa kanssa asiakaskyselyn. Vastaamalla sähköiseen kyselyymme annat arvokasta tietoa siitä, millaiseksi kausiesite muotoutuu tulevaisuudessa.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme pääsylippuja teatteriin ja museoihin sekä orkesterin ja Jazzkerho-76:n konsertteihin. Kysely on avoinna 22.5.2022 saakka (vastausaikaa jatkettu).

VASTAA kyselyymme TÄSTÄ!