Joensuun kaupunginteatterilta lähtee peräti kolme eri esitystä kiertueelle kevään aikana. Kiertue-esityksiä ovat Anjan lähes erinomainen elämä, Nahoissaan ja Lempi, jotka lähtevät kiertueelle eri puolille Pohjois-Karjalaa sekä Pohjois-Savoon ja Etelä-Savoon. 

Lippuja kiertue-esityksiin voi ostaa tapahtumanjärjestäjien sivuilta ennakkoon tai suoraan ovelta ennen esityksien alkamista. 

 

Monologi 

NAHOISSAAN 

Kiertueella 

TO 29.2. klo 18, Penttilä-sali, Liperi 

KE 10.4. klo 18 Kiteesali, Kitee   

Nahoissaan on Markku Maasillan näyttelijänuran välitilinpäätös ja unelmien täyttymys. Lähes 50-vuotisella urallaan Maasilta on näytellyt useissa esityksissä ja vielä useammissa rooleissa. Nahoissaan on lämminhenkinen, mielikuvituksellinen ja yllätyksellinen yhdenmiehen show, jossa henkilökohtainen kohtaa teatteritaiteen. Esityksessä nähdään tulkintoja Markun unelmarooleista, klassikkonäytelmien kuninkaita ja kerjäläisiä, ja kuullaan markkumaisia juttuja. 

 

Draama 

LEMPI 

Kiertueella 

KE 13.3.2024 Varkauden teatteri, Varkaus 

Lempi on tiheätunnelmainen ja herkkyydessään väkevä draama rakkauden kannattelemista ja haavoittamista ihmisistä. Esitys kertoo rakkauden voimasta, jonka seuraukset ovat arvaamattomat ja muistuttaa, kuinka emme koskaan näe toisiamme kokonaisena – meidän tarinamme sivuhenkilöt ovat pääosassa omassa elämässään.  

 

Monologi 

ANJAN LÄHES ERINOMAINEN ELÄMÄ 

Kiertueella 

KE 21.2. klo 18.30 Ohto-auditorio, Kontiolahti 

KE 20.3. klo 18, Puumalan yhtenäiskoulun auditorio, Puumala 

TO 21.3. klo 18 Kiteesali, Kitee   

KE 17.4. klo 18 Juuan liikunta-kulttuuritalo, Juuka 

TO 18.4. klo 18 Kulman teatterisali, Lieksa 

Maaseudulla elävä Anja katselee arkeaan omaperäisestä vinkkelistään. Hänen lähes erinomainen elämänsä avautuu katsojalle koskettaen, herättäen myötätunnon ja hyväntahtoisen naurun. Anja avautuu elämästään ja muistoistaan– sydämensä kyllyydestä. Tulee hykerryttävää tarinaa kansakoulun paineista, järjestöihmisistä, karjalaisesta hirvestä, ohjusterapiasta ja monesta muusta myötä- ja vastamäestä. 

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.