Joensuun kaupunginteatterin esitykset ovat tauolla kesän ajan ja teatteri suljettu heinäkuussa, mutta teatterilaiset ovat mukana eri tapahtumissa ja kesälipputarjous voimassa koko kesän ajan.

Teatterista voi nauttia vaikka koko kesän ajan eri puolilla Pohjois-Karjalaa. Tutustu teatteritarjontaan Pohjois-Karjalan Teatterikesä 2023 -lehdestä tai verkosta kesateatteriin.fi! Lehden julkaisija on Entra Marketing Oy.

Näyttelijät mukana eri tapahtumissa

Kapellimestari-muusikko Eve Pietarinen on säveltänyt ja sovittanut musiikkia Teatteri-Traktorin Rölli ja metsänhenki -esitykseen.

Kaupunginteatterin uusi näyttelijä Samu Stenberg ohjaa Menuteatterin esityksen ”Maanantaimenun” Nurmeksessa. Ainutkertainen esitys on maanantaina 3.7. kello 19 Bomban talolla.

Näyttelijä-muusikko Regina Launivuo esiintyy puolestaan bändeineen perjantaina 7.7. kello 19.45 Ilovaarirokissa.

BONGAA KESÄLLÄ kaupunginteatteri ja kesälipputarjoukset

  • La 10.6. klo 10–16 Joe Vintage -tapahtumassa Joensuun kaupunginteatterin pisteellä on näytillä vintage-pukuja teatterin pukuvarastosta Joensuun Taitokorttelissa (Koskikatu 1, Joensuu).
  • Pe 18.8. klo klo 18.30–19.00 & klo 19.30-20.00 Joen yön avoimet harjoitukset ja lipunmyynti Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä (Rantakatu 20). ”Mestari ja Margarita – Saatana saapuu Moskovaan” -näytelmän avoimissa harjoituksissa paikalla myös ohjaaja Aleksis Meaney. Hyödynnä lipputarjoukset teatterin ovilipunmyynnissä!

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!