Kulkurin iltatähti ja Pasi Was Here -esitykset lähtevät keväällä kiertueelle!

 

Joensuun kaupunginteatterilta lähtee kevään aikana kaksi eri esitystä kiertueelle. Kulkurin iltatähti -musiikkipuoltuntinen ja Pasi Was Here –lukudraama jalkautuvat keväällä huhti-toukokuun aikana niin hoiva- ja palvelukoteihin, kuin myös oppilaitoksille. 

Kulkurin iltatähti -musiikkipuoltuntinen on suunnattu hoiva- ja palvelukodeille. Tämän musiikkipuoltuntisen inspiraationa toimii erityisesti nostalginen elokuvamusiikki suomalaisista elokuvista. Esityksen ohjelmistossa on muun muassa Tapio Rautavaaran, Laila Kinnusen, Olavi Virran ja Kippari-kvartetin tutuiksi tekemiä sävelmiä eri elokuvista, joita tullaan kuulemaan niin laulu- kuin myös runomuodossa. 

Pasi Was Here –lukudraama on suunnattu oppilaitoksille. Se kertoo kahden nuoren ystävyydestä aina lapsuudesta aikuisuuteen asti. Pasi Was Here on haikean riemukas näytelmä muistoista ja lapsuuden kulta-ajasta. 

Molemmat esitykset ovat tilattavissa kiertueelle kevään aikana huhti- ja toukokuussa. Tarkat kiertueaikataulut löytyvät ohjelmistosta verkkosivuilta. 

Katso myös

Kulkurin iltatähti

Hoiva-ja palvelukodeille suunnattujen Kulkurin iltatähti -musiikkipuoltuntisten inspiroijana on nostalginen suomalainen elokuvamusiikki. Varaa esitys huhti–toukokuulle Joensuun kaupunginteatterista.

Pasi was here

Joensuun kaupunginteatteri tarjoaa oppilaitoksille lukudraamaa Pasi was here kahden nuoren ystävyydestä. Tilaa teatteri luokkaasi huhti–toukokuussa 2024.