Joensuun kaupunginteatterin syksyn teatteriesityksiin ei ole löytynyt väliaikatarjoilujen järjestäjää. Väliajalla on tarjolla toistaiseksi vain vettä, sen sijaan omia eväitä voi nauttia lämpiössä väliajan aikana. Alkoholijuomia ei saa tuoda teatterin tiloihin.

– Teemme koko ajan töitä sen eteen, jotta saisimme järjestettyä tarjoilut teatteritalolle. Intresseissämme ei ole voiton tavoittelu vaan asiakkaiden viihtyvyys, teatterin talous- ja hallintopäällikkö Leena Kinanen sanoo. 

Kaupunginteatteri on etsinyt väliaikatarjoilujen järjestäjää näytäntövuodeksi 2023–2024 sen jälkeen, kun Teatteriravintolan yrittäjä lopetti kesäkuussa toimintansa kaupungintalolla. Kiinteistön tiloja vuokraa Joensuun kaupungin tilakeskus. 

– Kiinnostus väliaikatarjoilujen järjestämiseen on kompastunut ravintolatilojen korkeaan vuokraan suhteessa tuotto-odotuksiin ja keittiön puutteelliseen infrastruktuuriin, Kinanen jatkaa. 

Kaupungintalolla tarjoiluja tarvitaan kahdella näyttämöllä pyörivien esitysten väliajoille.

Väistötilavuoden 2024 aikana pieni näyttämö siirtyy Carelicumin auditorioon, jonne väliaikatarjoilut hoitava yritys on jo löytynyt.

Lisätiedot:  Leena Kinanen Talous- ja hallintopäällikkö p. 050 401 5211
leena.kinanen@joensuunteatteri.fi 

18.9. päivitetty: eväiden ja alkoholijuomien ohjeistus.

 

Katso myös

Väliaikatarjoilu

Teatteriravintolassa nautit pientä suolaista ja makeaa väliajalla tai aterioit ennen esitystä.

Haussa väliaikatarjoilujen järjestäjä Joensuun teatteriin

Joensuun kaupunginteatterin etsii teatteriesitysten väliaikatarjoilujen järjestäjää/ järjestäjiä näytäntövuodeksi 2023–2024.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!