Viirun ja Pesosen joulu saa uusintaensiaamun keskiviikkona 31.10.2018 kello 10 Joensuun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä.
Viiru-kissa ja ukko-Pesonen valmistelevat joulua omassa mökissään lumisten maisemien keskellä. Joululahjat, ruuat, piparit, siivous ja kuusenhaku nyt ainakin kuuluvat jouluvalmisteluihin. Vaan miten ne mahtavat sujua, kun Viirulle ja Pesoselle sattuu ja tapahtuu.
Onneksi tarinalla on onnellinen loppua ja voimme luvata, että tämän esityksen myötä kaikilla on mukava joulumieli. Saattaahan se joulupukkikin lopulta löytää myös Viirun ja Pesosen tupaan.
Esitys kestää noin tunnin ja vartin ja siinä on väliaika. Liput maksavat 13 euroa ja perhelipun viidelle saa 45 eurolla. Esityksen ikäsuositus on noin viisivuotiaasta ylöspäin.
Pari vuotta sitten nähtyyn ensiesitykseen on tullut sen verran muutoksia, että Viiru-kissan roolissa on Maria Karhapää. Myös eläkkeelle jäänyt Lassi Uimonen on mukana vierailijana Tinjamiini-tontun roolissa.
Esitys on myynyt rivakasti ennakkoon ja kaikki ns. perhe-esitysajat eli ilta- ja viikonloppuesitykset on jo varattu täyteen. Päivänäytännöissä on vielä tilaa.
Lisätietoja osoitteesta
https://www.joensuunteatteri.fi/ohjelmisto/viirun-ja-pesosen-joulu

Johanna Kokkolan kuvassa on vasemmalta Hans Stigzelius ja oikealla Lassi Uimonen.