Teatterin väliajalla saa jälleen kahvia

Joensuun kaupunginteatterin esitysten väliaikatarjoiluja on alkanut järjestää Ruoka Taikurit oy 20.10.2023 alkaen Joensuun Teatteriravintolan entisissä tiloissa. Yrittäjä Mustafa Al-Jumaili on pitkän linjan ravintoloitsija, joka avaa myös Ravintola Al Saharan Kirkkokadulle.

Sopimukset Joensuun kaupungin tilakeskuksen ja Joensuun kaupunginteatterin kanssa on tehty vuodenvaihteeseen saakka. Tämän jälkeen ravintolatoiminta kilpailutetaan Joensuun kaupungin toimesta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä ja iloisia, että saimme catering-palveluihin innostuneen yrittäjän. Väliaikatarjoilut kuuluvat teatterielämykseen olennaisena osana ja niiden puuttumisesta saimme syksyn aikana jatkuvaa palautetta asiakkailta. Asia on ratkaistu nyt väliaikaisesti, tavoitteena on löytää pysyvä ratkaisu, teatterin talous- ja hallintopäällikkö Leena Kinanen painottaa.

Sopivaa väliaikatarjoilujen järjestäjää etsittiin kesäkuusta lähtien, kun Teatteriravintolan yrittäjä lopetti toimintansa teatteritalolla. Kiinteistön tiloja vuokraa Joensuun kaupungin tilakeskus.

Pienen näyttämön väistötilavuoden tarjoilusta sopimus

Pienen näyttämön väliaikatarjoiluista on tehty myös sopimus väistötilavuoden 2024 ajaksi. Carelicumissa toimiva Kahvila-ravintola Lumme hoitaa Joensuun kaupunginteatterin väliaikatarjoilut 29.2.2024 alkaen.

Lumpeella on asiakaspaikkoja 70, ja se voi ennakkotilauksesta tarjoilla myös ruokaa. Yrityksellä ei ole alkoholin myyntioikeuksia, mutta se tarjoaa alkoholittomia juomia. Yrittäjä Mika Pasasen suunnitelmissa on myös sähköinen väliaikatarjoilujen varausmahdollisuus.

Joensuun kaupunginteatterin pieni näyttämö muuttaa tammikuussa 2024 Carelicumin auditorioon kaupungintalolla tehtävän Pohjois-Karjalan museon remontin vuoksi. Remontin on arvioitu kestävän vuoden ajan.

Katso myös

Väliaikatarjoilu

Teatteriravintolassa nautit pientä suolaista ja makeaa väliajalla tai aterioit ennen esitystä.

Yritykset ja ryhmät

Teatteri on hauskaa yhdessä! Katso edut ja mahdollisuudet ryhmille ja yrityksille.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.