Joensuun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä nähdään yhteistuotanto Kolme lauantaina 16.3.2019. Kello 14.30 alkaa venäjänkielinen esitys ja kello 17.30 on vuorossa suomenkielinen versio.
Kolme on monitaiteellinen yhdistelmä dokumenttiteatteria, fyysistä teatteria ja multimediateatteria. Se on yhden naisen tarina, naisen joka on eri elämänvaiheissaan kohdannut kolme miestä.
Kolme kertoo fyysisestä ja henkisestä väkivallasta, kivun ylipääsemisestä, naisen voimasta ja siitä että pelottavimmatkaan hetket elämässämme eivät määrittele meidän olemusta. Näytelmä on hymni kaikille naisille, kauniille, vahvoille ja upeille, kaikesta huolimatta.
Esiintyjä on mm. Voice of Finland –ohjelmasta tuttu näyttelijä-laulaja Regina Launivuo. Teksti on Veera Tyhtilän ja ohjauksesta vastaa Tanya Weinstein. Esityksen tuottaa yhteistyössä Joensuun kaupunginteatteri ja JoMoni ry (Joensuun seudun monikulttuurisuusyhdistys ry).
Esitys kestää 45 minuuttia ja sen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluhetkeen. Liput maksavat 20 euroa.
Lisätietoja ja valokuvia löytyy osoitteesta
https://www.joensuunteatteri.fi/ohjelmisto/kolme

Darina Rodionovan julistekuva esityksestä.