ROSMARIINI JA TINJAMIII, Joensuun kaupunginteatteri/ Viirun ja Pesosen joulu.Kuva: Johanna Kokkola
Iki-ihana Sven Nordqvistin rakastettuihin lastenkirjoihin perustuva näytelmä Viirun ja Pesosen joulu tulee ensi-iltaan keskiviikkona 9.11.2016 kello 18 Joensuun kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä.
Viiru-kissa ja ukko-Pesonen valmistelevat joulua omassa mökissään lumisten maisemien keskellä. Joululahjat, ruuat, piparit, siivous ja kuusenhaku nyt ainakin kuuluvat jouluvalmisteluihin. Vaan miten ne mahtavat sujua, kun Viirulle ja Pesoselle sattuu ja tapahtuu.
Onneksi tarinalla on onnellinen loppua ja voimme luvata, että tämän esityksen myötä kaikilla on mukava joulumieli. Saattaahan se joulupukkikin lopulta löytää myös Viirun ja Pesosen tupaan.
Esitys kestää noin tunnin ja vartin ja siinä on väliaika. Liput maksavat 11 euroa ja perhelipun viidelle saa 45 eurolla. Esityksen ikäsuositus on noin viisivuotiaasta ylöspäin.
Esitys on myynyt rivakasti jo ennakkoon ja siitä on saatu myyntiin useita lisäesityksiä. Tilaa on enää perhe-esityksissä iltaisin ja viikonloppuisin. Suunnitelmissa on tehdä esityksestä Joensuun kaupunginteatterin joulutraditio ja tuoda esitys uuteen ensi-iltaan joulun alla 2018.
Lisätietoja osoitteesta
https://www.joensuunteatteri.fi/ohjelmisto/viirun-ja-pesosen-joulu