Ville Soppela on valittu Joensuun kaupunginteatterin näyttämömestariksi.

Soppela aloitti teatteriteknikkona Joensuun kaupunginteatterissa elokuussa 2022 ja on tehnyt myös vt. näyttämömestarin tehtäviä keväällä 2024.

Soppelan ura teatteritekniikan parissa alkoi jo ennen Joensuun kaupunginteatteria. Hänellä on kokemusta valo-, ääni- ja lavatekniikasta niin teatterista kuin elokuva- ja musiikkialaltakin. Soppelan osaaminen logistiikan eri työtehtävistä vahvistaa kiertuetoimintaa ja sen kautta teatterin roolia Pohjois-Karjalan alueteatterina.

– Minulla on useiden vuosien kokemus asiakaspalvelusta ja halu kehittää omaa osaamistani uusien työtehtävien parissa, Soppela kommentoi.

Soppelalla on viestintäalan perustutkinto esitystekniikasta vuodelta 2002 ja liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkinto Itä-Suomen Liikuntaopistosta vuodelta 2011.

Joensuun kaupunginteatteri toivottaa Ville Soppelan tervetulleeksi uuteen tehtävään 1.8.2024 alkaen.

Katso myös

REKRY: Näyttämömestariksi Joensuuhun?

Joensuun kaupunginteatteri hakee näyttämömestaria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hae viimeistään 5.5.2024.

Teatteri työllistää: teatteriteknikoksi Ville Soppela ja lavasterakentajaksi Ville Valve

Teatteri on rekrytoinut kahden viimeisen vuoden aikana ahkerasti. Tuoreimmat rekrytoinnit ovat teatteriteknikoksi Ville Soppela ja lavasterakentajaksi Ville Valve Kajaanista. Molemmat aloittavat Joensuun kaupunginteatterilla elokuussa.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.