Koronapandemiatilanteen vuoksi olemme laatineet yleisölle turvallisuusohjeistuksen. Tutustu yleisöohjeistukseemme ennen teatteriin tuloa. Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys.

TURVALLISESTI JA HYVISSÄ AJOIN KATSOMOON 

Olemme rajanneet esitysten katsojamäärät niin, että riittävät turvavälit säilyvät katsomossa. Lipussasi oleva paikkanumero ei ole voimassa, vaan aulavahtimestarit ohjaavat yleisön istumapaikoille saapumisjärjestyksessä. Avaamme katsomon ovet suurelle näyttämölle noin 20 minuuttia ja pienelle näyttämölle 10 minuuttia ennen esitystä ruuhkan välttämiseksi. 

narikka käytössä 1.11. alkaen

Narikka on avattu jälleen käyttöön 1.11.2021 alkaen. Narikkaan voit jättää ulkovaatteet maksuttomasti säilytykseen esityksen ajaksi.

KÄSIOHJELMAT MAKSUTTOMASTI PAPERILLA TAI SÄHKÖISENÄ 

Esitysten käsiohjelmat ovat maksuttomia. Käsiohjelmat ovat saatavissa myös sähköisinä versioina verkkosivuillamme täällä: https://www.joensuunteatteri.fi/kasiohjelmat/ 

TILAA VÄLIAIKATARJOILU ETUKÄTEEN 

Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilun etukäteen jonojen välttämiseksi. Katso aukioloajat ja yhteystiedot Teatteriravintolan verkkosivuilta: www.teatteriravintola.fi 

HUOLEHDITAAN HYGIENIASTA

Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia. Yleisön käyttöön on varattu käsidesiä. Voit pestä kätesi WC-tiloissa. Miesten WC ja esteetön WC sijaitsevat teatterin lipunmyyntiaulassa ensimmäisessä kerroksessa, naisten WC sijaitsee toisessa kerroksessa. Yski ja aivasta nenäliinaan tai kainaloon ja pese kädet usein. 

TERVEENÄ TEATTERIIN 

Tulethan teatteriin vain terveenä. Jos tunnet olosi sairaaksi, voit aina vaihtaa lippusi toiseen esitykseen soittamalla Carelicumin asiakaspalveluun tai tuntia ennen esitystä teatterin ovilipunmyyntiin.  

Katso Carelicumin yhteystiedot täältähttps://www.joensuu.fi/carelicum  

Teatterin ovilipunmyynnin yhteystiedot löytyvät täältähttps://www.joensuunteatteri.fi/lipunmyynti/ 

Myös me teatterin henkilökunnan jäsenet pysymme kotona lievissäkin sairastapauksissa. 

suosittelemme kasvomaskin käyttöä 

Suosittelemme, että käytät kasvomaskia yleisötiloissa. Ota oma kasvomaski mukaan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA 

Olemme iloisia että tulet! Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys meille kaikille. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla: teatteri@joensuunteatteri.fi