Koronapandemiatilanteen vuoksi olemme laatineet yleisölle turvallisuusohjeistuksen. Tutustu yleisöohjeistukseemme ennen teatteriin tuloa. Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys.

edellytämme koronapassia

Esitystoimintamme jatkuu normaalisti, mutta kaikkiin esityksiimme vaaditaan koronapassi. Koronapassi vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä katsojiltamme.

Vahtimestarit tarkistavat koronapassit ovella. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen. Lataathan tai tulostathan koronapassin valmiiksi ennen teatterille saapumista, niin sisäänpääsy käy jouhevasti. Toivomme, että tulet ajoissa teatteriin ruuhkien välttämiseksi.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voit ladata Omakannasta. EU:n koronatodistus koostuu kolmesta eri todistuksesta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta ja todistus sairastetusta koronavirustaudista. Mikä tahansa näistä kolmesta kelpaa koronapassina. Voit ladata koronapassin puhelimeesi tai ottaa sen mukaan tulosteena.

Mikäli et pysty esittämään koronapassia tullessasi teatteriin, voit palauttaa tai vaihtaa lippusi. Lippujen vaihdot ja palautukset hoitaa Carelicumin lipunmyynti.

TURVALLISESTI JA HYVISSÄ AJOIN KATSOMOON 

Olemme rajanneet esitysten katsojamäärät niin, että riittävät turvavälit säilyvät katsomossa. Avaamme katsomon ovet suurelle näyttämölle noin 20 minuuttia ja pienelle näyttämölle 10 minuuttia ennen esitystä ruuhkan välttämiseksi. Lipuissa olevat paikkanumerot eivät ole voimassa, vaan aulavahtimestarit ohjaavat yleisön istumapaikoille.

narikka käytössä

Narikka on näytäntöjen yhteydessä ilmainen teatterin asiakkaille. Narikka avautuu tuntia ennen esitystä ja sulkeutuu puoli tuntia esityksen jälkeen. Narikassa on valvonta sen aukioloaikoina.

KÄSIOHJELMAT MAKSUTTOMASTI PAPERILLA TAI SÄHKÖISENÄ 

Esitysten käsiohjelmat ovat maksuttomia. Käsiohjelmat ovat saatavissa myös sähköisinä versioina verkkosivuillamme täällä: https://www.joensuunteatteri.fi/kasiohjelmat/ 

väliaikatarjoilu 

Suosittelemme väliaikatarjoilun tilaamista etukäteen. Katso aukioloajat ja yhteystiedot Teatteriravintolan verkkosivuilta: www.teatteriravintola.fi 

HUOLEHDITAAN HYGIENIASTA

Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia. Yleisön käyttöön on varattu käsidesiä. Voit pestä kätesi WC-tiloissa. Miesten WC ja esteetön WC sijaitsevat teatterin lipunmyyntiaulassa ensimmäisessä kerroksessa, naisten WC sijaitsee toisessa kerroksessa. Yski ja aivasta nenäliinaan tai kainaloon ja pese kädet usein. 

TERVEENÄ TEATTERIIN 

Tulethan teatteriin vain terveenä. Jos tunnet olosi sairaaksi, voit aina vaihtaa lippusi toiseen esitykseen soittamalla Carelicumin asiakaspalveluun tai tuntia ennen esitystä teatterin ovilipunmyyntiin.  

Katso Carelicumin yhteystiedot täältähttps://www.joensuu.fi/carelicum  

Teatterin ovilipunmyynnin yhteystiedot löytyvät täältähttps://www.joensuunteatteri.fi/lipunmyynti/ 

Myös me teatterin henkilökunnan jäsenet pysymme kotona lievissäkin sairastapauksissa. 

edellytämme kasvomaskin käyttöä 

Edellytämme kasvomaskin käyttöä yleisötiloissa kaikilta yli 12-vuotiailta katsojilta, joilla terveydentila sallii maskinkäytön.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA 

Olemme iloisia että tulet! Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys meille kaikille. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla: teatteri@joensuunteatteri.fi