Koronapandemiatilanteen vuoksi olemme laatineet yleisölle turvallisuusohjeistuksen. Tutustu yleisöohjeistukseemme ennen teatteriin tuloa. Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys.

TURVALLISESTI JA HYVISSÄ AJOIN KATSOMOON 

Olemme rajanneet esitysten katsojamäärät niin, että riittävät turvavälit säilyvät katsomossa. Lipussasi oleva paikkanumero ei ole voimassa, vaan aulavahtimestarit ohjaavat yleisön istumapaikoille saapumisjärjestyksessä. Avaamme katsomon ovet suurelle näyttämölle noin 20 minuuttia ja pienelle näyttämölle 10 minuuttia ennen esitystä ruuhkan välttämiseksi. 

EI VALVOTTUA NARIKKAA 

Jonojen välttämiseksi emme järjestä valvottua narikkaa. Voit ottaa päällysvaatteesi mukaan teatterisaliin tai jättää takkisi esimerkiksi autoon. 

HISSI LIIKUNTARAJOITTEISTEN KÄYTÖSSÄ 

Hissi on varattu vain liikuntarajoitteisten käyttöön, jotta sitä tarvitsevat pääsevät kulkemaan hissillä turvallisesti. 

KÄSIOHJELMAT MAKSUTTOMASTI PAPERILLA TAI SÄHKÖISENÄ 

Esitysten käsiohjelmat ovat maksuttomia. Käsiohjelmat ovat saatavissa myös sähköisinä versioina verkkosivuillamme täällä: https://www.joensuunteatteri.fi/kasiohjelmat/ 

TILAA VÄLIAIKATARJOILU ETUKÄTEEN 

Väliaikatarjoilu on saatavilla toistaiseksi vain etukäteen tilattuna. Katso aukioloajat ja yhteystiedot verkkosivuilta: www.teatteriravintola.fi 

HUOLEHDITAAN HYGIENIASTA

Olemme tehostaneet siivousta ja pintojen desinfiointia. Yleisön käyttöön on varattu käsidesiä. Voit pestä kätesi WC-tiloissa. Miesten WC ja esteetön WC sijaitsevat teatterin lipunmyyntiaulassa ensimmäisessä kerroksessa, naisten WC sijaitsee toisessa kerroksessa. Yski ja aivasta nenäliinaan tai kainaloon ja pese kädet usein. 

TERVEENÄ TEATTERIIN 

Tulethan teatteriin vain terveenä. Jos tunnet olosi sairaaksi, voit aina vaihtaa lippusi toiseen esitykseen soittamalla Carelicumin asiakaspalveluun tai tuntia ennen esitystä teatterin ovilipunmyyntiin.  

Katso Carelicumin yhteystiedot täältähttps://www.joensuu.fi/carelicum  

Teatterin ovilipunmyynnin yhteystiedot löytyvät täältähttps://www.joensuunteatteri.fi/lipunmyynti/ 

Myös me teatterin henkilökunnan jäsenet pysymme kotona lievissäkin sairastapauksissa. 

OMAT KASVOMASKIT 

Yleisötiloissa on käytettävä kasvomaskia. Ota oma kasvomaski mukaan.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA 

Olemme iloisia että tulet! Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys meille kaikille. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla: teatteri@joensuunteatteri.fi