Tutustu yleisöohjeistukseemme ennen teatteriin tuloa. Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys.

TURVALLISESTI JA HYVISSÄ AJOIN KATSOMOON 

Avaamme katsomon ovet suurelle näyttämölle noin 20 minuuttia ja pienelle näyttämölle 10 minuuttia ennen esitystä ruuhkan välttämiseksi. Lipuissa olevat paikkanumerot ovat voimassa. Jos katsomossa on tilaa, voit siirtyä istumaan väljemmin.

narikka

Narikka on näytäntöjen yhteydessä ilmainen teatterin asiakkaille. Narikka avautuu tuntia ennen esitystä ja sulkeutuu puoli tuntia esityksen jälkeen. Narikassa on valvonta sen aukioloaikoina.

KÄSIOHJELMAT myös SÄHKÖISENÄ 

Esitysten painetut käsiohjelmat ovat maksullisia syksyn yhteistuotantoa ”Alma – kaksi matkaa Länttä kohti” -draamaa lukuun ottamatta. Käsiohjelmat ovat saatavissa myös sähköisinä versioina verkkosivuillamme täällä: www.joensuunteatteri.fi/kasiohjelmat/ 

väliaikatarjoilu 

Suosittelemme väliaikatarjoilun tilaamista etukäteen. Katso aukioloajat ja yhteystiedot Teatteriravintolan verkkosivuilta: www.teatteriravintola.fi 

HUOLEHDITAAN HYGIENIASTA

Yleisön käyttöön on varattu käsidesiä. Voit pestä kätesi WC-tiloissa. Miesten WC ja esteetön WC sijaitsevat teatterin lipunmyyntiaulassa ensimmäisessä kerroksessa, naisten WC sijaitsee toisessa kerroksessa. Yski ja aivasta nenäliinaan tai kainaloon ja pese kädet usein. 

TERVEENÄ TEATTERIIN 

Tulethan teatteriin vain terveenä. Jos tunnet olosi sairaaksi, voit vaihtaa lippusi toiseen esitykseen soittamalla Carelicumin asiakaspalveluun tai tuntia ennen esitystä teatterin ovilipunmyyntiin.  

Katso Carelicumin yhteystiedot täältähttps://www.joensuu.fi/carelicum  

Teatterin ovilipunmyynnin yhteystiedot löytyvät täältähttps://www.joensuunteatteri.fi/lipunmyynti/ 

Myös me teatterin henkilökunnan jäsenet pysymme kotona lievissäkin sairastapauksissa. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA 

Olemme iloisia että tulet! Tehdään teatteri-illasta onnistunut ja turvallinen elämys meille kaikille. 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla: teatteri@joensuunteatteri.fi