Syntynyt 1995 Raumalla.

Mikko aloittaa työt Joensuun kaupunginteatterissa elokuussa 2024.

Tärkeimmät koulutuksesi: Bachelor of Arts in Acting, East 15 Acting School. Valmistuin kesällä 2023.

Tärkeimmät työsi: Jokainen työ on ollut tavalla tai toisella opettavainen kokemus, mutta Jotain Hiihdosta -näytelmä oli minulle erityisen merkittävä, koska se oli ensimmäinen työni valmistumisen ja Lontoo-elämän jälkeen.

Muita saavutuksia tai mainittavaa: Musiikilliset taidot ovat vaatineet paljon opettelua ja sinnikkyyttä. Hauska ajatella, että joskus en osannut soinnun sointua kitaralla, rummuilla luonnistui juuri ja juuri peruskomppi, ja laulaminen kuulosti lähinnä rääkyvältä varikselta.

Miten sinusta tuli näyttelijä? Vilkas mielikuvitus sekä halu viihdyttää muita johdattivat minut esittäviin taiteisiin. Lopulta onnistuin luomaan niistä ammatin itselleni.

Mikä teatterissa viehättää sinua? Yhteys, joka syntyy katsojien ja esiintyjien välille esityksen aikana. Teatteri on turvallinen paikka kokea suuria ja vaikeita tunteita, joka parhaimmillaan auttaa ymmärtämään itseään ja maailmaa paremmin.

Mitä teet vapaa-ajallasi? Musisoin, urheilen, pelaan videopelejä ja hengailen kavereiden kanssa.

Kerro jokin teatteriin liittyvä muisto, joka on painunut erityisen hyvin mieleesi.
Teimme East 15 Acting School:ssa Shakespearen Kuningas Lear -näytelmän. Näytelmässä on tunnettu kohtaus, jossa Lear raivoaa myrskyssä. Esitimme näytelmää ulkona, ja erään esityksen aikana sadekuuro alkoi juuri ennen kyseistä kohtausta. Sekä katsojat että me näyttelijät olimme huvittuneita sadekuuron täydellisestä ajoituksesta.

Anna aineeton lahja!

Muista päivänsankaria lahjakortilla tai sarjalipulla!

Lue lisää!

Kesäkampanja "2in1"

Kaksi peruslippua yhden hinnalla valikoituihin esityksiin 1.6.–31.8.2024!

Lue lisää!

S-etukortilla alennusta

Hyödynnä etusi S-Etukortilla!

Tutustu!