Syntynyt 1983 Leningradissa.

Aloitti Joensuun kaupunginteatterissa elokuussa 2019.

Tärkeimmät koulutuksesi: “Näyttelijä, Pietarin valtiollinen teatteritaiteen akatemia. Elämä.”

Tärkeimmät työsi: “”Maailma seis!”-musikaali Vaasan kaupunginteatterissa ja Veera Tyhtilän kirjoittama monologi “Kolme”, jonka ensi-ilta oli Helsingissä Valtimonteatterissa.”

Muita saavutuksia tai mainittavaa: “Olen sanoittanut lauluja bändilleni Ginalle, jonka kanssa julkaisimme omakustanteisen levyn. Olen osallistunut kaksi kertaa The Voice of Finlandiin ja molempina kertoina päässyt suhteellisen pitkälle. Osaan tehdä hienoja kakkuja ja rakentaa Petsitalon pahvilaatikosta.”

Miten sinusta tuli näyttelijä? “Jo lapsena aloin mennä vahvasti kohti näyttelijyyttä. Viimeistään yläasteella olin päättänyt, että minusta tulee näyttelijä, ja sen jälkeen pyrin siihen kaikin keinoin. Harrastin teatteria nuorisoteatteriryhmässä, lauloin kuoroissa ja bändeissä sekä kävin tanssitunneilla. Lukion jälkeen hain opiskelemaan Pietarin valtiolliseen teatteritaiteen akatemiaan ja pääsin sisälle. Sillä tiellä olen.”

Mikä teatterissa viehättää sinua? “Rakastan sitä, että voin antaa näytelmän liikutella minussa tunteita ja herättää ajatuksia niin lavalla kuin katsojanakin. Haluan, että tunteitani vähän riepotellaan, kun olen katsomassa esitystä, koska silloin tunnen eläväni ja olevani yhtä maailman kanssa. Tunteet ovat universaaleja.”

Mitä teet vapaa-ajalla? “Vietän aikaa perheeni kanssa. Pelaamme lautapelejä ja syömme hyvin. Käyn kuntosalilla tai kävelyllä ystävän kanssa. Matkustelen. Kirjoitan lauluja. Laulan karaokea. Bailaan. Improvisoin sketsejä.”

Kerro jokin teatteriin liittyvä muisto, joka on painunut erityisen hyvin mieleesi. “Esitin naisiin kohdistuvaa väkivaltaa käsittelevää monologia “Kolme” Irkutskissa. Esityksen esittäminen siellä jännitti, koska pelkäsin, että ihmiset siellä eivät olisi valmiita niin avoimeen ja rajuun näytelmään. Onneksi olin väärässä. Esityksen loputtua nuori nainen tuli kyyneleet silmissä halaamaan minua sanoen: “Kiitos, että olet niin rohkea.”

Lue lisää Reginan omilta sivuilta

Kurkista kulissien taakse

Kurkista kulissien taakse. Näin syntyy näytelmä “Kätkäläisen vanhat päivät – tarina mustasta koirasta”!

Lue lisää!

Turvallisesti teatteriin

Tutustu yleisöohjeistukseen ennen teatteriin tuloa.

Lue lisää!