Joensuun kaupunginteatterin suunnittelevaksi äänimestariksi on valittu joensuulainen Antti Männikkö. Tehtävään haki kaikkiaan 16 henkilöä.

Männikkö on äänituotannon ja liveäänitekniikan ammattilainen, jolla on myös muusikkotaustaa sekä opinnoissaan että töissään. Äänituotannon opinnot hän on suorittanut Outokummun Riveriassa.

Kuluvan vuoden ajan Männikkö on työskennellyt sairausloman sijaisena Joensuun kaupunginteatterilla. Viimeisimmän äänisuunnittelunsa ja sävellystyönsä hän on tehnyt Mestari ja Margarita – Saatana saapuu Moskovaan -teatteriesitykseen.  

– Muina töinä olen tämän vuoden aikana äänittänyt ja toiminut muusikkona sekä sovittajana Bereniken hiukset -yhtyeen ja Niina Annika -artistin pitkäsoitossa, Männikkö kertoo. 

Hän aloittaa työt heti Nahoissaan -produktion äänisuunnittelijana Joensuun kaupunginteatterilla.

– Tämä on unelmatyö, jossa saan tehdä monipuolisesti töitä osana monitaiteellista työyhteisöä. Täällä saan säveltää, äänittää ja miksata niin studiossa kuin näyttämöllä. Työn vaihtelevuus sopii minulle hyvin.

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Rekry: Äänimestari Joensuun teatteriin

Etsimme Joensuun kaupunginteatteriin suunnittelevaa äänimestaria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hae viimeistään 17.9.2023 mennessä.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.