Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistossa 2024–2025 on tarjolla runsaasti kiertue-esityksiä niin pienille kuin isoillekin neljästä eri tuotannosta.

Tutustu kiertue-esityksiin ja vapaisiin kiertuepäiviin, ja tilaa esitys omille kotikulmillesi!

Kiertue-esitykset 2024–2025


1. Satupuoltuntinen – Uimateemainen seikkailu pienille lapsille

Oli kevät, kesä, syksy tai talvi – niin uimaan vaan! ”Satupuoltuntinen” on täydellinen mielikuvituksellinen uimaseikkailu päiväkoti-ikäisille ja ekaluokkalaisille. Näyttelijä Suvi-Maaria Virta vie lapset uinnin maailmaan, jossa kukin pääsee löytämään vedestä uuden kaverin. P.S. Ehkä hieman kuivaharjoittelua myös luvassa!

Kiertueella 26.8.-11.10.2024

 

2. Meille käy hyvin – Tarina paremmasta tulevaisuudesta nuorille ja nuorille aikuisille

Mitä jos voisimme kirjoittaa huomisen uusiksi? Sukella ”Meille käy hyvin” -esitykseen, jossa nuori cosplay-ryhmä käy läpi unelmia ja todellisuutta keskiyön salaisuuksien siivittämänä. Se on sekoitus räjähtäviä hetkiä, tietopohjaista pohdiskelua ja koskettavia lauluja. Tämä esitys antaa voimaa katsella huomiseen – ja uskoa, että meille todella käy hyvin.

Kiertueella 3.9.-13.12.2024

 

3. Kaikki hienot jutut – Elämänarvoinen tarina 

Kun elämä tuntuu pimeältä, pienet asiat loistavat valoa. ”Kaikki hienot jutut” -esitys kertoo 7-vuotiaasta tytöstä, joka luo listan elämän pienistä ihmeistä piristääkseen äitiään. Se on matka lapsuudesta aikuisuuteen, suruista iloihin, ja siitä, miten tärkeitä hetkiä kootaan yhteen. Mikä on sinun listallasi?

Kiertueella 8.10.-26.11.2024

 

4. Sotta Pyttynen – Hurmaava lastennäytelmä

Iiro-pojan ensimmäinen yökyläily ukkinsa, Sotta Pyttysen luona, on täynnä seikkailua ja yllätyksiä! Kun perinteet ja pöytätavat joutuvat koetukselle, syntyy tarina, joka saa sekä lapset että aikuiset nauramaan ja oppimaan toisiltaan. Täydellinen perhe-elämys, joka osoittaa, kuinka tärkeää on ymmärtää toisen erikoisuuksia.

Kiertueella 8.1.-13.3.2025

Tilaa esitys

Esitysajat varautuvat ilmoittautumisjärjestyksessä. Tiedustelut ja varaukset ensisijaisesti sähköpostitse jaana.valkila@joensuunteatteri.fi  tai p. 050 409 9971

Katso myös

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Uimateemainen satupuoltuntinen

Joensuun kaupunginteatterin uimateemainen Satupuoltuntinen on tilattavissa 26.8.–11.10.2024 päiväkoteihin ja kouluihin.

Meille käy hyvin

Meille käy hyvin -esityksessä costume playta harrastava kaveriporukka jää kouluun yöksi. Mitä yön aikana tapahtuukaan? Tule ottamaan siitä selvä Joensuun kaupunginteatteriin!

Kaikki hienot jutut

7-vuotias tyttö yrittää toiveikkaasti piristää vaikeasti masentunutta äitiään, joka on yrittänyt itsemurhaa. Syntyy lista kaikista mahtavista jutuista maailmassa. Duncan Macmillanin monologi Kaikki hienot jutut on yhteisöllinen kokemus.

Sotta Pyttynen 

Sotta Pyttynen on hurmaava lastennäytelmä 4-vuotiaan Iiro-pojan ensimmäisestä yökyläilystä ukin, Sotta Pyttysen luona. Esitys on tilattavissa kiertueelle!