vierailuesityksissä komediapainotus

Joensuun kaupunginteatterin kevään 2024 vierailuesitykset on julkaistu. Vierailut tuovat kevään ohjelmistoon runsaan komedialisäyksen sekä lapsille fantasiahenkisen seikkailun.  

Syksyn vierailuesitykset on myyty loppuun teatterilta, kevään liput ovat myynnissä 6.10.2023 alkaen Lippu.fi-verkkokaupassa, Carelicumissa ja teatterin ovilipunmyynnissä.

Teatterin omaan tuotantoon perustuva kevätohjelmisto julkaistaan 24. lokakuuta.

Saikkua, kiitos! -trilogia naurattaa yhden viikonlopun ajan

Joensuun kaupunginteatteri esittelee Saikkua, kiitos! -trilogian kaikki osat yhden viikonlopun aikana 17.–18.5.2024. Esitykset käsittelevät terveyteen liittyviä aiheita, kuten terveyskeskuksia, sairaaloita, lääkäreitä ja potilaita, tarjoten hersyvää komiikkaa näyttelijävirtuoosien, Jukka Rasilan, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen, esittäminä. 

Trilogia on saavuttanut suuren suosion. Se on kerännyt yhteensä yli 400 000 katsojaa ja yli 1 000 esityskertaa ympäri Suomen. Koomisen käsikirjoituksen takana ovat stand up-koomikko Ismo Leikola ja näyttelijä Kalle Pylvänäinen. 

Jokainen trilogian osa (OSA 1, OSA 2 ja OSA 3) on itsenäinen tarina, mutta Joensuun kaupunginteatterilla niistä muodostuu peräkkäin esitettynä varsinainen “Saikkua, kiitos!” -festivaali!

Komediaa naisnäkökulmasta – musiikkikomedia tekee paluun  

Näyttelijä Ulla Tapaninen valloittaa Joensuun kaupunginteatterin suuren näyttämön Lava-ammuntaa-esityksen seitsemännellä itsenäisellä jatko-osalla 12.–13.4.2024. Esityksessä ilotellaan ”seven up” -komiikalla ja pureudutaan suomalaisen todellisuuden sekä valheiden koukeroihin. 

Syksyllä 2023 teatterilla loppuunmyynyt musiikkikomedia Terapian tarpeessa jälleen saa yleisön pyynnöstä lisäesityksiä 24.–25.5.2024. Esitys pureutuu hulvattoman viihdyttävällä otteella naisten vaihdevuosiin, parisuhteen koukeroihin ja elämän monimuotoisuuteen.  

Esitys kerännyt kiitosta ympäri Suomen ja aina Espanjaa myöten. Lavalla hurmaavat näyttelijät Pauliina Hukkanen ja tv:stäkin tuttu Miia Nuutila. Käsikirjoittaja on Sari Havas.

kiehtova Maalarikissat-seikkailu Carelicumin auditoriossa

Lumoava Maalarikissat -esitys palaa teatterin ohjelmistoon teatterin evakkonäyttämölle Carelicumin auditorioon 15.3.–20.4.2024. 

Maalarikissat Kasi ja Masi ovat pulman edessä: kuinka saada vihreää väriä? Yhdessä he läpikäyvät maalipurkkeja ja lopulta luovat kaikki maailman värit.  

Tämä fantasiahenkinen esitys pohjaa vuonna 1949 julkaistuun kirjaan The Color Kittens. Näyttämöllä maalarikissojen maailma herää eloon visuaalisilla animaatioilla ja ilottelevalla liikekielellä.  

Maalarikissat -esityksiä on kahdeksan ja ne sopivat monikieliselle yleisölle. 

Tervetuloa viihtymään teatteriin!

 

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Mediapankki

Lataa valokuvia käyttöösi.