teatteria ja kuvataidetta yhdistelevä seikkailu lapsille

Ovi on sininen ja ovesta maalatusta käyt maalarikissojen luo.”

Maalarikissat, Kasi ja Masi, ovat pulman edessä. Kuinka saada vihreää väriä?

Pensselinveto kerrallaan he käyvät maalipurkkeja läpi ja lopulta sekoituksia kokeillessaan he saavat aikaan kaikki maailman värit.

Hei hurraa Kasi, hei hurraa Masi, nyt maalarikissoille hurrataan!

 

MONITAITEELLISEN TYÖRYHMÄN FANTASIAHENKINEN ESITYS

Fantasiahenkinen esitys pohjaa Margaret Wise Brownin vuonna 1949 ilmestyneeseen kirjaan The Color Kittens, joka on julkaistu suomeksi Kirsi Kunnaksen käännöksenä Tammen kultaiset kirjat -kirjasarjassa.

Näyttämöversiossa Maalarikissojen kuvataidetta ja teatteria yhdistävä taianomainen maailma herää henkiin monitaiteellisen työryhmän taikomana. Esityksen työryhmä koostuu Pohjois-Karjalan alueella toimivista taiteilijoista.

Esityksen visuaalisuus syntyy näyttämölle projisoitujen ja liikkuvien animaatioiden kautta, jotka yhdistyvät esiintyjien fyysiseen ja ilottelevaan liikekieleen. Lumoavat kuvat ja esityksen läpisävelletty musiikki vievät pienet katsojat mukanaan hauskaan seikkailuun, jossa pääsiäismunat tanssivat polkkaa ja tärkein tienviitta on mielikuvitus.


Maalarikissat-tarjoilu kahvila-ravintola lumpeessa

Kahvila-ravintola Lumme tarjoaa Maalarikissojen lauantaiesitysten yhteydessä mahdollisuuden lounastaa lastennoutopöydästä.

Maalarikissat-tarjoilu sisältää lasten suosikkiruokia: lihapullia, kananugetteja ja ranskiksia, sekä tietenkin mahtavan jälkkäritarjoilun: vohveleita, jäätelöä, kermavaahtoa, mansikkahilloa ja strösseleitä.

Varaukset etukäteen tästä!

Rooleissa

ESIINTYJÄT Merja Pennanen ja Sanna Kärkkäinen
LAPSIKERTOJAT NAUHALLA Irinja Klevering, Kerttu Pulkkinen ja Otso Tola

Työryhmä

OHJAUS Merja Pennanen

SUOMENNOS Kirsi Kunnas
VIDEOPROJISOINTI JA MUSIIKKI Nikolai Tiitinen
SKENOGRAFI Jonna Kuittinen

KOREOGRAFI Lindon Shimizu
TUOTANTO Teatteri Ilmi Ö

Esityskuvat

Arviot ja kommentit

Ihana! Katsoja 5-vuotias tykkäsi kovasti. Upea yhdistelmä musiikkia, visuaalisuutta ja vuorovaikutusta. -katsojapalaute

Laadukas, sopivan mittainen ja ihana esitys, kiitos! -katsojapalaute

Aivan valloittava esitys, ei voinut kun ihmetellä, kuinka mukavasti kirja oli saatu näyttämölle! Iiris noin 4 v. totesi: "Mie tahon nähdä esityksen uudestaan", ja Lauri 10 v. piti myös esityksestä. Kirjahan on meille tuttu, jo toisessa polvessa luettu ja luettu!


Katso myös

Maalarikissat perheen pienimmille teatterin ohjelmistoon

Joensuun kaupunginteatterin kevätohjelmistoon on lisätty teatteria ja kuvataidetta yhdistävä Maalarikissat-esitys perheen pienimmille.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Iso paha susi

Iso paha susi -näytelmässä yhdistellään riemastuttavalla tavalla klassikkosatuja, näyttämöllä seikkailee eri saduista tuttuja hahmoja ja totutut juonikuviot kääntyvät päälaelleen.