Kolmen kimppa -parisuhdekomedissa kämppiksinä kolme teatterin uutta näyttelijää

Parisuhdekomedia Kolmen kimppa saa ensi-iltansa perjantaina 3.11.2023 kello 18 Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Kolmen kimppa on hullunkurisesta tilanteesta ja väärinkäsityksestä toiseen heittäytyvä komedia yhteiselämästä kimppakämpässä.  

Komedian roolittavat teatterin uudet näyttelijät: Petra Heinänen Sofiana, Samu Stenberg Paulina ja Otto Henriksson Marttina. 

Pauli päättää, että on aika laittaa lusikat jakoon Sofian kanssa. Avoimen keskustelun sijaan Pauli kutsuu parhaan ystävänsä Martin asumaan pariskunnan yhteiseen kotiin, koska Marttia ja kimppakämppäelämää ei kukaan kestäisi viikkoa kauempaa. Kimppakämpän tiivistyvä tunnelma pistää pohtimaan, kannattaisiko salailujen ja juonimisten sijaan puhua asioista suoraan. 

Superammattilaisten työryhmä

Esityksen ohjaa teatterinjohtaja Iiristiina Varilo, joka on suunnitellut myös esityksen lavastuksen ja puvustuksen. 

– Otin itselleni tällaisen pikku haasteen. Hulluista haasteistakin selviää, kun on tämän talon lavastamon, puvuston, valon, äänen, tarpeiston ja tekniikan superammattilaiset ympärillä ja vielä kolme huikeata näyttelijää lavalla, Varilo kiittelee. 

Esityksen lavastuksen on toteuttanut Varilon suunnitelmien pohjalta teatterin lavastamo Juuso Ojasen johdolla, puvustuksen teatterin puvusto Nina Paakkunaisen johdolla, valosuunnittelun on tehnyt Mikko Pajanen, äänisuunnittelun Michael Böger, tarpeisto on Tuula Hakulisen käsialaa, kampaus ja maskeeraus Sanna Sahlmanin, näyttämömestarina toimii Anssi Pennanen ja järjestäjänä Juha Kokko. 

Väliajalla taidetta ja jälleen tarjoiluja

Joensuun kaupunginteatterin lämpiöön avataan uusi näyttely yhteistyössä Joensuun Taiteilijaseuran kanssa. Ylä- ja alamäissä -näyttelyssä on esillä Pirjo Pirisen grafiikan teoksia 3.11.2023–3.2.2024 toisen kerroksen yleisölämpiössä. Näyttelyyn on vapaa pääsy esitystoiminnan aikana. 

Teatterin väliaikatarjoiluja on alkanut järjestää lokakuun loppupuolella Ruoka Taikurit oy:n ravintola Al Sahara Joensuun Teatteriravintolan entisissä tiloissa. Lue lisää tästä! 

Kolmen kimppa -parisuhdekomedia 3.11.2023.–23.3.2024 Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.  

Katso myös

Kolmen kimppa

Kolmen kimppa on komedia kaikille, jotka ovat koskaan ihastuneet, rakastuneet, deittailleet, seurustelleet, avioituneet, eronneet tai ajautuneet tahtomattaan auttamaan kaveria parisuhdehässäkässä.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.