Kolmen hengen parisuhdekomedia

”Mä vaan en kestä tota enää!” Paulin rakkaus naisystäväänsä Sofiaa kohtaan ei enää kanna, ei sitten millään. Sofia on kyllä kaikin puolin hyvä nainen, mutta jotenkin ei vain homma toimi. Niinpä Pauli päättääkin, että on aika laittaa lusikat jakoon ja pakata laatikot. Mutta Pauli huomaa olevansa eron edessä aivan neuvoton. Miten kertoa asiasta Sofialle?

Koska kylmien tosiasioiden tunnustaminen puolisolle on ylitsepääsemättömän vaikeaa Paulille, Pauli päättää avoimen keskustelun sijaan panostaa hieman luovempiin ratkaisuihin. Hän kutsuu parhaan ystävänsä Martin asumaan pariskunnan yhteiseen kotiin. Marttia ja kimppakämppäelämää ei kukaan kestäisi viikkoa kauempaa ja Sofia aivan varmasti nostaisi kytkintä mitä pikimmin – tai niin Pauli toivoo.

Kolmen kimppa on notkeasti hullunkurisesta tilanteesta ja väärinkäsityksestä toiseen heittäytyvä komedia yhteiselämän ylä- ja alamäistä, tiukoista kurveista ja kiihdytyskaistoista. Kimppakämpän tiivistyvä tunnelma naurattaa ja yllättää loppuun asti ja pistää pohtimaan, kannattaisiko salailujen ja juonimisten sijaan puhua asioista suoraan.

Kolmen kimppa on komedia kaikille, jotka ovat koskaan ihastuneet, rakastuneet, deittailleet, seurustelleet, avioituneet, eronneet tai ajautuneet tahtomattaan auttamaan kaveria parisuhdehässäkässä.

 


Muut tapahtumat

Joensuun Taiteilijaseuran näyttely ”Ylä- ja alamäissä” yleisölämpiössä.

Rooleissa

Petra Heinänen
Samu Stenberg
Otto Henriksson

Työryhmä

KÄSIKIRJOITUS Clément Michel
OHJAUS, LAVASTUS- JA PUVUSTUSSUUNNITTELU Iiristiina Varilo


Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.