Itä-Suomen aluehallintoviraston uusien koronarajoitusten vuoksi otamme käyttöön koronapassin 23.12.2021 alkaen. Esitystoimintamme jatkuu normaalisti, mutta kaikkiin esityksiimme vaaditaan koronapassi. Koronapassi vaaditaan 16 vuotta täyttäneiltä katsojiltamme.

Vahtimestarit tarkistavat koronapassit ovella. Varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen. Lataathan tai tulostathan koronapassin valmiiksi ennen teatterille saapumista, niin sisäänpääsy käy jouhevasti. Toivomme, että tulet ajoissa teatteriin ruuhkien välttämiseksi.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voit ladata Omakannasta. EU:n koronatodistus koostuu kolmesta eri todistuksesta: todistus koronarokotuksesta, todistus koronatestituloksesta ja todistus sairastetusta koronavirustaudista. Mikä tahansa näistä kolmesta kelpaa koronapassina. Voit ladata koronapassin puhelimeesi tai ottaa sen mukaan tulosteena.

Mikäli et pysty esittämään koronapassia tullessasi teatteriin, voit palauttaa tai vaihtaa lippusi. Lippujen vaihdot ja palautukset hoitaa Carelicumin lipunmyynti.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä teatterissa yli 12-vuotiailta katsojilta, joilla terveydentila sallii maskinkäytön. Muistathan myös hyvän käsihygienian. Tutustu koko yleisöohjeistukseemme täällä.

Katso myös

Yleisöohjeistus 2024

Tutustu yleisöohjeistukseen ennen teatteriin tuloa. Yhdessä teemme teatteri-illasta turvallisen ja onnistuneen elämyksen.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.