Joensuun kaupunginteatterin tämän viikon Vaarallisia suhteita -pukudraaman esitykset ovat peruttu sairaustapauksen vuoksi.  Esittämättä jää Vaarallisia suhteita -näytännöt perjantaina 12.5. kello 18 ja lauantaina 13.5. kello 14 ja 18.

Sen sijaan pienellä näyttämöllä esitetään lisäesitys Anjan lähes erinomainen elämä -monologista perjantaina 12.5. kello 18.00 pienellä näyttämöllä. 

Joensuun kaupunginteatteri pahoittelee perumisesta aiheutunutta vaivaa ja harmia!  

Lipun vaihto- ja palautusohjeet löytyvät teatterimme verkkosivuilta. 

Lipun vaihto- tai palautusohjeet

Mikäli esitys perutaan tai keskeytetään äkillisesti, saat lipun hinnan takaisin pääsylippua vastaan 

  • Lippu.fi -verkkokaupasta ostetuista lipuista rahanpalautus osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/.
    Palautus on haettava 3 viikon sisällä eli 3.6. mennessä esityksestä. Lipun vaihto toiseen esitykseen ei ole tätä kautta mahdollinen.
     
  • Lipun vaihto toiseen esitykseen tai rahanpalautus Carelicum palveluissa, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. Ajantasaiset aukioloajat osoitteesta www.joensuu.fi/carelicum. Puhelinpalvelu ma–pe 10.00–12.00, p. 013 337 5222.
     
  • Varaukset peruuntuvat automaattisesti. 

Katso myös

Vaarallisia suhteita

Vaarallisia suhteita perustuu De Laclos'n klassisen romaanin Les Liaisons Dangereuses näyttämösovitukseen. Se on jäätävän kylmä ja hehkuvan kuuma draama seksistä, vallasta ja manipuloinnista, jonka viileän älyllisyyden alla liekehtii kiihkeä, tuhoava intohimo.

Anjan lähes erinomainen elämä

Maaseudulla elävä Anja katselee arkeaan omaperäisestä vinkkelistään. Hänen lähes erinomainen elämänsä avautuu katsojalle koskettaen, herättäen myötätunnon ja hyväntahtoisen naurun.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.