Rajaspeksin vierailuesitys Joensuun kaupunginteatterilla

Joensuulaisten korkeakouluopiskelijoiden musiikki- ja improvisaatioteatteri Rajaspeksi saapuu Joensuun kaupunginteatteriin tekemään kaksi vierailuesitystä. Rajaspeksin vierailuesitykset ovat perjantaina 26.4. klo 19 ja lauantaina 27.4. klo 17 Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Liput Joensuun kaupunginteatterin esityksiin tulevat myyntiin 1.3.

Taru Opuksen kirjasta

Rajaspeksi juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan vaihtamalla arjen realiteetit taikajuomiin ja kultakirjailtuihin loitsuriimuihin. Matavaan arkeensa kyllästynyt kuriiri Saar löytää sattumalta kauan kadoksissa olleen setänsä Opuksen mystisen kirjan. Kirjan tekstit johdattavat Saarin ja hänen ystävänsä Keri-menninkäisen tarunhohtoiseen seikkailuun läpi aarniometsien, maagien hämyisten kammioiden ja itse kuninkaallisen hovinkin. Jokainen haluaa osansa kirjasta, mutta kuka ratkaisee sen salaisuudet?

Tarina Opuksen kirjasta on ainutlaatuinen ja hulvattoman hauska teatterielämys, joka ei jätä ketään kylmäksi! Rajaspeksi on interaktiivista teatteria. Esityksen aikana katsojalla on mahdollisuus huutaa ”omstartteja” eli erilaisia määreitä, joiden avulla juuri nähty tilanne esitetään hieman toisella tavalla. Eläytymiskykyiset esiintyjät joutuvat näin ja usein mitä hulvattomimpiin tilanteisiin, eikä naurulle näy loppua!

 

Rajaspeksi 10-vuotta - logo

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Taru Opuksen kirjasta

Joensuulaisten korkeakouluopiskelijoiden musiikki- ja improvisaatioteatteri Rajaspeksi juhlistaa 10-vuotista esitystaivaltaan vaihtamalla arjen realiteetit taikajuomiin ja kultakirjailtuihin loitsuriimuihin. Tarina Opuksen kirjasta on ainutlaatuinen ja hulvattoman hauska teatterielämys.