Seela Sellan ja Esko Roineen odotettu vierailuesitys “Rakkauskirjeitä” nähdään tammikuun 21. päivä kello 17 Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.  

Joensuun kaupunginteatterilla iloitaan Suomen rakastetuimpien näyttelijöiden vierailun järjestymisestä. Viime keväänä esitys jouduttiin perumaan Seela Sellan terveydellisistä syistä johtuen.

Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, muun muassa Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson

Näytelmän päähenkilöt Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. 

He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista. 

Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa. 

Lippuja myy Lippupiste ja Carelicum-palvelut.

Katso myös

Rakkauskirjeitä

Rakkauskirjeitä-näytelmän rooleissa nähdään nyt yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine.