elämänmakuinen tarina rakkaudesta

Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä.

He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista.

Rakkauskirjeitä-näytelmän rooleissa nähdään nyt yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, muun muassa Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson.

Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.

Kevään 2023 -ohjelmistoon kuuluva Rakkauskirjeitä julkaistiin jo aikaisemmin syksyllä. Esitys on loppuunvarattu. Mahdolliset lunastamatta jääneet lippuvaraukset vapautetaan myyntiin noin viikko ennen esitystä.

 

Rooleissa

Seela Sella
Esko Roine

Työryhmä

KÄSIKIRJOITUS A. R. Gurney
SUOMENNOS Juha Lehtola
TUOTANTO ATR-Tuotanto Oy


Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

”Rakkauskirjeitä” tulee tammikuussa Joensuuhun

Viime keväänä peruuntunut vierailuesitys Seela Sellan ja Esko Roineen "Rakkauskirjeitä" tulee tammikuussa 2023 Joensuun kaupunginteatterille.