Peruttu

Joensuun kaupunginteatterin vierailuesitykset “Rakkauskirjeitä” 20.5. kello 18 ja “Ihan Seelana” 21.5. kello 14 joudutaan perumaan Seela Sellan terveydellisistä syistä johtuen.

Sellan vierailuesitykset korvataan
Ilmari Saarelaisen tulkitsemilla Parasta ennen -komedialla, joka esitetään 20.5. kello 18 ja 21.5. kello 14 suurella näyttämöllä. Näyttelijä Saarelainen on suomalaisen komiikan ykkösnimiä. Hänet muistetaan erityisesti aikamiespoika Juhanan roolista Tankki täyteen -tv-sarjasta. Peruuntuneiden esitysten liput käyvät korvaaviin esityksiin sellaisinaan, tai ne voi palauttaa 13.5. mennessä Carelicumin lipunmyyntiin.  

Lue lisää tästä.

 


 

Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä.

He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista.

Rakkauskirjeitä-näytelmän rooleissa nähdään nyt yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine. Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, muun muassa Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson.

Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa.

Rooleissa

Seela Sella
Esko Roine

Työryhmä

Käsikirjoitus: A. R. Gurney
Suomennos: Juha Lehtola
Tuotanto: ATR-Tuotanto Oy


Katso myös

Seela Sellan vierailuesitykset perutaan – tilalle Ilmari Saarelainen

Seela Sellan vierailuesitykset perutaan terveydellisistä syistä. Tilalle televisiosta tutun Ilmari Saarelaisen yhden miehen komedia ikääntymisestä.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

Parasta ennen

Näyttelijä Ilmari Saarelainen on suomalaisen komiikan ykkösnimiä. Hänet muistetaan erityisesti aikamiespoika Juhanan roolista Tankki täyteen -tv-sarjasta. Parasta ennen on superhauska yhden miehen komedia, jossa kuullaan ikääntymisestä ihan kaikki.