Anna teatterikärpäsen purra ja hyppää mukaan teatterileirille! Leirillä harjoitellaan itseilmaisua, improvisaatiota, ryhmätyötä ja esitysten valmistamista. Tutustumme teatterin eri osa-alueisiin ja tutkimme, millaista liikettä puku ehdottaa, tai mitä näyttelijälle tapahtuu takavalossa.
Leiri sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle. Leiriviikon päätteeksi pidämme avoimet harjoitukset, joita vanhemmat ja ystävät voivat tulla seuraamaan. Ohjaaja on yhteisötaiteilija Merja Pennanen. Leirillä käy myös vierailevia tähtiä talon henkilökunnasta. Tervetuloa mukaan!
Ajankohta: 5.—9.6.2017, klo 10—15 (sisältää ruokatauon)
Paikka: Joensuun kaupunginteatterin pieni näyttämö
Osallistumismaksu: 60 €
Osallistujamäärä: 16
Omat eväät.
Osallistujat ovat leirin ajan oman vapaa-ajan vakuutuksensa piirissä.
Ilmoittautumiset 22.5.2017 mennessä osoitteeseen nuortenteatteri@jns.fi.
Lisätietoja numerosta 050-307 4590/Tähtikartta.

Piirros: Susu Reittu
——
Joensuun kaupunginteatterin ”Tähtikartta 2017”-kokonaisuus on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama yhteisötaiteen hanke. Hankkeen keskeinen lähtöteema on Suomen sisällissota rinnastettuna tämän päivän tapahtumiin. Hankkeen aikana toteutetaan yhteisöllinen prosessi pohjoiskarjalaisten kanta- ja uussuomalaisten nuorten kanssa. Prosessiin kuuluvat kouluille suunnatut työpajat, kesällä järjestettävä teatterileiri, syksyllä starttaava nuorten teatteriryhmä sekä ammattilaisvoimin valmistuva dokumenttiteatteriesitys pienelle näyttämölle.