Joensuun kaupungintalon remontti on alkanut ja vaikuttaa Joensuun kaupunginteatterin toimintaan vuonna 2024 siten, että se toimii osittain väistötiloissa.

Teatterin toimisto, osa hallinnosta ja taiteellisesta henkilökunnasta on muuttanut Carelicumin taloon osoitteeseen Koskikatu 7 A, 3 krs. Toimisto on väistötiloissa Pohjois-Karjalan museo Hilman tilaremontin ajan.

Viikolla 4 pieni näyttämö muuttaa Carelicumin auditorioon, jonne on jo tehty muutostöitä teatterin toimintaa varten. Auditorion sisäänkäynti on Torikatu 21 C, Joensuu.

Suuri näyttämö toimii lähes normaalisti

Suuri näyttämö on edelleen Joensuun kaupungintalolla (os. Rantakatu 20, Joensuu). Esityksiä on arkisin pelkästään iltaisin, lauantaisin on myös päiväesityksiä esityskalenterin mukaan.

Joensuun kaupunginteatterin väliaikatarjoiluja järjestää Ruoka Taikurit oy Joensuun Teatteriravintolan entisissä tiloissa. Carelicumissa toimiva Kahvila-ravintola Lumme hoitaa Joensuun kaupunginteatterin väliaikatarjoilut Carelicumin auditorion esitysten osalta. Lue lisää väliaikatarjoiluista!

Suuren näyttämön päiväharjoitukset siirretään Joensuun entisen tyttölyseon tiloihin tammi–helmikuun aikana.

Remontin vuoksi teatterikierrosten järjestäminen on paussilla. Ilmoitamme, kun niiden järjestäminen on jälleen mahdollista.

Lue ajantasaista tietoa teatterin toiminnan muutoksista!

Katso myös

Teatteri

Tutustu Joensuun kaupunginteatteriin, Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.

Teatteri toimii osittain väistötiloissa vuonna 2024

Joensuun kaupunginteatteri toimii osittain väistötiloissa Joensuun kaupungintalon museoremontin ajan. Yleisölle näkyvin muutos on pienen näyttämön siirto Carelicumin auditorioon.