Joensuun kaupunginteatterin tuottama kevään 2023 yhteiskausiesite on julkaistu. Esite on uudistunut ulkoasultaan ja osin sisällöltään.

Uusi yhteiskausiesite on edelliseen esitteeseen verrattuna pienemmän ja käytännöllisemmän kokoinen. Sisältöä on tiivistetty selkeyttä ja saavutettavuutta kuitenkaan unohtamatta.

– Saavutettavuus on ollut yhteiskausiesitteen uudistuksen kivijalkana, muun muassa kirjasinkokoa on suurennettu, vaikka esite on pienikokoinen. Kaupanpäälliseksi painatus- ja jakelukulut vähenivät, yhteiskausiesitteen päätoimittaja ja teatterin markkinoija Jaana Valkila kertoo.

Uudistuneen ilmeen on suunnitellut mainostoimisto Virran varrelta yrittäjä Sari Kaija. Hän on suunnitellut  aikaisemmin muun muassa teatterin visuaalisen ohjeistuksen ja verkkosivut. Pian katukuvaan ilmestyvä kevään kausijuliste on myös hänen käden jälkeään.

Kausiesitteeseen on koottu kevään 2023 teatteriohjelmisto. Totuttuun tapaan mukana on myös Joensuun kaupunginorkesterin, taidemuseo Onnin, Pohjois-Karjalan museo Hilman ja Jazzkerho -76:n kevätkauden tarjonta. Ohjelmiston lisäksi esite sisältää esityskalenterin ja teatterin infoa. 

Esitettä jaetaan Joensuun ja Itä-Suomen alueelle.  Se on myös ladattavissa sähköisenä teatterin käsiohjelmasivuilta ja tästä.

Katso myös

Joensuun teatterin kevätohjelmisto 2023 julkaistu

Joensuun kaupunginteatterin kevätohjelmistossa 2023 pohditaan ihmisyyttä, ihmisenä olemista, ihmisen suhdetta toiseen ihmiseen ja muihin olentoihin. Luvassa on tuhti paketti draamaa. 

Early Bird 2023 -lipputarjous

Kevätohjelmiston julkaisun kunniaksi Early Bird -lipputarjouksena kaksi perushintaista lippua yhden hinnalla kevään 2023 valikoituihin teatteriesityksiin.

Käsiohjelmat

Lataa käsiohjelma käyttöösi ilmaiseksi.