Teatterissa pääsee jälleen nauttimaan esitystaiteen lisäksi kuvataiteesta, kun yhteistyö Joensuun Taiteilijaseuran kanssa jatkuu teatterin kevätnäytäntökaudella 2021. Yleisölämpiöissä esillä on kevään mittaan neljä uutta taidenäyttelyä: “Vaikka läpi harmaan kiven”, “Ihmisen ikävä”, “Beauty hurts, baby” ja “Ihmemaa”. Taidenäyttelyiden teemat liittyvät kevään teatterituotantoihin “Don Ookoo ja Santso Tohkane”, “Gabriel, tule takaisin!”, “Stalinin lehmät” ja “Liisa ihmemaassa”.

Satu Laanisen ja Anneli Timosen teoksia

Näyttelyissä nähdään joensuulaisen kuvataiteilija Satu Laanisen ja kiteeläisen kuvataiteilija Anneli Timosen taidetta. Laaninen tekee valokuvaamisen lisäksi taidegrafiikkaa pääasiassa serigrafiamenetelmällä. Timonen puolestaan on osallistunut yhteisötaiteilijana yhteisöllisiin taidehankkeisiin ja muun muassa toiminut Kiteen kaupungintaiteilijana, järjestänyt ympäristötaidenäyttelyitä sekä työskennellyt taideopettajana.

Taidenäyttelyt ovat yleisölle maksuttomia ja avoinna esitystoiminnan aikana toisen ja neljännen kerroksen yleisölämpiöissä. Taidenäyttely-yhteistyö Taiteilijaseuran kanssa alkoi tässä laajuudessa syksyllä 2020.

Lue lisää taidenäyttelyistä.

Katso myös

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

Kuvataidetta yleisölämpiöissä

Teatterin yleisölämpiöissä on mahdollisuus nauttia teatterin lisäksi kuvataiteesta. Tuomme toisen ja neljännen kerroksen yleisölämpiöihin esille vaihtuvan taidenäyttelyn, joka toteutetaan yhteistyössä Joensuun Taiteilijaseuran kanssa.