Lataa korkearesoluutioiset, painokelpoiset kuvat täältä.
Lataa käsiohjelma täältä.

Pieni Adalmiina syntyy onnellisten tähtien alle. Hänellä on haltijakummeja ja rakastavat vanhemmat, jotka sattuvat vielä olemaan suuren valtakunnan kuningaspari. Adalmiina on siis ihan oikea prinsessa. Ja aivan kun siinä ei olisi jo tarpeeksi, saa Adalmiina haltijakummiltaan kastelahjaksi helmen, jonka taikavoimat tuovat hänelle säkenöivää kauneutta, määrättömästi rikkautta ja hyvin, hyvin terävän pään.

Kaiken vallan ja loiston keskellä kasvanut hemmoteltu prinsessa kuitenkin tuntee itsensä tylsistyneeksi ja yksinäiseksi. Niinpä hän päättää karata kotoaan seikkailulle suureen metsään. Mitä sitten tapahtuu…? Sen saat nähdä ja kuulla lumoavassa näytelmässä, joka tuo Topeliuksen rakastetun satuklassikon tähän päivään Anna Krogeruksen raikkaana käsikirjoituksena.

Adalmiinan helmi loihtii näyttämölle rikasta sadun taikaa ja huumoria sekä tunnistettavia pohdintoja rajojen asettamisesta ja siitä, mikä elämässä on lopulta kaikkein tärkeintä.

Lue Sanna Jääskeläisen kritiikki 8.5.2019 Karjalaisessa.

  • To 23.5.2019 klo 18 esitys on Pohjois-Karjalan yrittäjien yksityisnäytäntö.

Katso treenivideo!

  **) Perhelipun voi lunastaa maksimissaan viidelle henkilölle. Lippuja voi ostaa Carelicum palveluista ja teatterin ovilipunmyynnistä.