”Näyttelijät hyviä, puvustus hieno, silmänurkkaa joutui välillä kuivaamaan viimeistään kodinkynttilöiden esityksen aikana.”
5 tähteä, palaute TicketMasterissa

”Erinomainen, mukaansatempaava esitys. Esityksestä sai hyvän käsityksen Valtosen siskosten elämästä.”
5 tähteä, palaute TicketMasterissa

”Korkeatasoista musiikkia ja visuaalinen ilotulitus. Harmonyn tarina tarjoaa yllätyksiä.”
5 tähteä, palaute TicketMasterissa

 

Kuuntele laulunäyte:

Esityksessä kuullaan mm. seuraavat kappaleet: Sataman valot, Pieni sydän, Jeepers Creepers, Josef Josef, Liebes kleines Fräulein, Sulle salaisuuden kertoa mä voisin, Såpbubblor, Kielon jäähyväiset ja Kodin kynttilät.

Vera, Maire ja Raija Valtonen (Mirva Kuivalainen, Maria Sarkkinen ja Suvi-Maaria Virta) olivat norjalais-suomalaisen äidin ruotsinkielisiä tyttäriä, jotka syntyivät Venäjällä, kasvoivat kansainvälisessä Kotkassa, esiintyivät niin Helsingin filmistudioilla kuin jatkosodan viihdytysjoukoissakin ja päätyivät natsi-Saksan propagandakiertueelle kiertämään Eurooppaa.

Siinä sivussa he tutustuivat aikansa tunnetuimpiin viihdetaiteilijoihin, kokivat seikkailuja ja perustivat perheen, uskoivat, kärsivät ja rakastivat, pakkasivat taas laukkunsa ja lähtivät yhä uudelleen valloittamaan maailmaa. Heidän valintojaan leimasivat rohkeus, kunnianhimo ja peloton heittäytyminen.

Harmony Sisters on kuin Suomi-neito: kosmopoliitti, joka naamioitui sinivalkoiseksi.

Elina Snickerin kirjoittama Harmony Sisters on koskettava ja vauhdikas musiikkiteatteriesitys, joka seuraa nuorten naisten elämää vuosina 1925 – 1950. Esityksessä kuullaan monia Harmony Sistersin rakastetuimpia tulkintoja kuten Josef, Josef, Pieni sydän ja Kodin kynttilät. Se on kertomus kolmesta sisaresta, jotka valloittivat laulullaan koko Euroopan ja siinä sivussa suomalaisten sydämet.

Korkearesoluutioiset, painokelpoiset kuvat voit ladata täältä.
Selaaa käsiohjelma täältä.

KRITIIKIT